Halep, Turneu Shenzen. Șarapova, războinică: Vreau liderul mondial în finală
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Simona Halep şi Maria Şarapova au avut poziţii uşor diferite în momentul în care au fost întrebate despre o posibilă confruntare în finala turneului de la Shenzen, China, în care ambele au ajuns în faza semifinalelor.

Imediat după victoria Mariei cu Zarina Diyas (6-3, 6-3), gândul organizatorilor a zburat spre un prim meci mare în 2017, iar Şarapova a fost destul de deschisă: "Amândouă mai avem un meci până la finală. Cred că e genul de meci pe care nu-l aşteaptă doar jucătorii, ci şi fanii. Vreau să joc împotriva numărului unu mondial. Dacă va fi în finală, aşa să fie!", a spus fostul lider mondial la interviul acordat chiar pe teren, scrie Prosport.

La conferinţa de presă susţinută la capătul succesului clar cu Aryna Sabalenka, Simona a fost întrebată, la rândul ei, despre o posibilă confruntare cu jucătoarea care i-a refuzat titlul de la Roland Garros în 2014, dar liderul mondial a fost ceva mai rezervat decât marea rivală: "Nu mă gândesc la finală, mă gândesc la ce va fi mâine, am un meci greu. O cunosc bine pe Irina, dar sunt pregătită să lupt. Dacă o să ajung iar în finală, o să fiu foarte fericită", a transmis Simona, potrivit sursei citate.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel