Halep, sponsor. Nume uriaș pentru Simona. Ruzici confirmă
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
După patru ani de colaborare, Simona Halep s-a despărţit de Adidas, firmă ce-i oferea un milion de euro pe an. Dar, după ce a devenit numărul unu mondial ea a dorit dublarea sumei, nemţii refuzând.

Astfel, staff-ul româncei a demarat tratativele cu mai multe branduri sportive, iar prima şansă o are Lacoste, firmă ce a avut-o sub contract şi înainte de 2014.

"Din ce ştiu, cred că Lacoste are cele mai mari şanse să semneze un nou parteneriat cu Simona Halep", a spus Sever Dron, fost tenismen şi apropiat al Virginiei Ruzici, managerul Simonei Halep, scrie Prosport.

Ilie Năstase explica faptul că Halep şi Adidas nu mai colaborează deoarece germanii au deja prea multe tenismene sub acord şi românca nu ar "vinde" din punct de vedere al imaginii. Totuşi, cerinţa ei de a primi două milioane de euro pe an a fost cea care i-a determinat pe nemţi să nu mai dorească extinderea înţelegerii.

Echipa Simonei negociază cu mai multe companii sportive, iar Lacoste e favorita. Motivul: francezii au sponsorizat-o şi-n trecut, ar dori să aibă un număr unu mondial ca ambasador, mai ales că ei au mizat că starul Novak Djokovic îi va promova, dar după ce au semnat acordul, sârbul s-a accidentat şi nu a jucat o mare parte a sezonului, mai precizează sursa citată.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel