Halep a primit diagnosticul după accidentarea suferită
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
foto Facebook Simona Halep
foto Facebook Simona Halep
Simona Halep a primit diagnosticul după accidentarea suferită în turul doi la Roma.

Jucătoarea română de tenis Simona Halep a fost nevoită să abandoneze meciul cu germanca Angelique Kerber, după ce a suferit o accidentare la gamba stângă, în timpul jocului, la scorul de 6-1, 3-3.

Simona Halep a făcut un meci excelent până în momentul accidentării, impunându-se categoric în primul set, în care a luat 3 break-uri.

În setul 2, la 3-3, Simona a simțit o durere bruscă la gamba piciorului stâng și a fost nevoită să abandoneze, având dureri mari.

La o oră după abandon, Simona Halep a anunțat că este posibil să fie vorba despre o ruptură musculară.

Într-o postare făcută pe Twitter, Simona Halep a scris: „Din păcate o ecografie a arătat că am o ruptură la gamba stângă. Mâine voi efectua un RMN, pentru a înțelege leziunile mai detaliat, dar în acest moment nu suntem siguri de timpul de recuperare. Sunt atât de dezamăgită să-mi închei turneul la Roma în acest fel, dar voi face tot ce pot ca să mă recuperez și să revin cât mai repede posibil. Mulțumesc pentru sprijinul vostru. Vă voi ține la curent cu evoluția situației mele.”

Dacă investigațiile vor certifica ruptura musculară, este posibil ca Simona Halep să rateze participarea la Grand Slam-ul de la Roland Garros.

Pentru prezența în turul 2 la Roma, Simona Halep va primi 18.000 euro și 45 de puncte.

Alte rezultate la Roma

La dublu, Irina Begu şi italianca Sara Errani s-au calificat în sferturile de finală, după 6-3, 3-6, 10-7 cu perechea Ellen Perez (Australia)/Shuai Zhang (China), într-o oră şi 23 de minute. Begu şi Errani şi-au asigurat un cec de 11.130 euro şi 190 de puncte WTA la dublu, urmând să joace în sferturi contra învingătoarelor din meciul Elena Vesnina/Vera Zvonareva (Rusia) - Nicole Melichar (SUA)/Demis Schuurs (Olanda/N.3).

Într-o partidă din prima rundă, Monica Niculescu şi rusoaica Ala Kudriavţeva au fost învinse de cuplul Gabriela Dabrowski (Canada)/Asia Muhammad (SUA), cu 6-2, 6-1, în doar 54 de minute. Învinsele vor primi 5.242 euro şi un punct WTA la dublu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel