Data publicării:

Haihui Camper îți spune câteva motive de ce este mai comod să călătorești cu autorulota decât cu avionul

Autor: DCNews Team | Categorie: Stiri
WhatsApp
În primul rând oprești când vrei, pornești când vrei, îți poți întinde picioarele cît vrei fără să cumperi extraopțiuni.

Ce să mai vorbim de controalele de securitate, statul îndelungat la coadă, descalță-te, scoate cureaua, pune pasta de dinți în pungă, scoate tot din buzunare, etc., etc., etc.

Cu siguranță că niciodată camperul nu va fi supraaglomerat. La avion însă niciodată nu știi cum e. Întârzieri? Anulări de zbor? Uită de ele!

Deși la prima impresie îți poate părea o vacanță scumpă, statul la hotel este mult mai scump decât statul în campinguri, campinguri care în Europa sunt sotuate în cele mai bune poziții, pe plaje, lângă mare, centre de interes, parcuri de distracție.

Mâncarea este mult mai bună și decât la avion, și decât la all inclusive. Aici alegi tu unde să manânci, la ce restaurant vrei să mănânci și mai mult decât atât, poți să te oprești și să arunci repede ceva pe gratar.

Vezi și: Super reduceri la închirieri autorulote de lux!

Ai un animal de companie? Cu autorulota va fi mereu cu tine.

Aici niciodată nu îți vor pierde alții bagajele. Cui nu i s-au întâmplat asta se poate declara fericit.

Te vei bucura de cele mai frumoase peisaje pe care le poți admira cât vrei.

Poți să te abați de la drum. Oricând. Ai văzut ceva ce îți place? To-a spus cineva de un loc minunat în apropiere? Nimic mai ușor, schimbi direcția și tot concediul ia o turnură nouă.

În campinguri îți vei putea face prieteni cu care poți păstra legătura toată viața, prieteni care îți vor povesti de aventurile lor cu autorulota, de traseele lor.

Fericirea e la îndemâna oricui și de cele mai multe ori stă în fața noastră.

Dacă ești pregătit acum o poți atinge.
Haihui Camper îți pune la dispoziție autoruote de lux, model 2019, dotate cu tot ce ai nevoie. Limita este doar imaginația ta.

www.haihuicamper.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel