Hagi: "Vreau să plec din România!". Radu Tudor: Am fost foarte mâhnit
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Gheorghe Hagi a spus că vrea să plece din țară. El a răbufnit vineri seară la finalul meciului dintre Viitorul şi Astra.

"Sunt interese meschine! Uitaţi de mine, vreau să plec cât mai repede! Nu este loc acasă pentru mine", a declarat Gheorghe Hagi care este supărat pe cei de la Federația Română de Fotbal. "Fotbalul românesc nu mai este ce a fost", a mai zis patronul echipei Viitorul.

El a acuzat conducerea FRF și de lipsă de organizare și de investiții, precizând că nu există o direcție clară nici pentru echipele de juniori.

Radu Tudor, reacție

Jurnalistul Radu Tudor a comentat acest subiect.

[citeste si]

"Pentru mine, 5 februarie este o zi un pic mai specială pentru că s-a născut unul dintre cei mai cunoscuți români din toate timpurile, un român care a muncit din răsputeri, care s-a născut cu un talent mondial și care astăzi își strigă revolta. Am fost foarte mâhnit să văd că în preajma zilei sale de naștere, marele Gheorghe Hagi spune că s-a săturat și că vrea să plece, din nou, din România. De ce? De ce tocmai lui Hagi i se întâmplă acest lucru? Astăzi împlinește 53 de ani. Îi spunem 'La mulți ani!' și îi mulțumim pentru tot ce a făcut pentru România. Dacă Gheorghe Hagi a ajuns să spună: 'nu mai contați pe mine! M-am săturat!' înseamnă că lucrurile stau foarte rău în România", a zis Radu Tudor la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel