Hagi anunță că e dispus să cedeze controlul echipei Farul Constanța: „Lucrurile trebuie schimbate”
Data publicării:
Autor: Alexandru Negrici
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Farul Constanța, echipa campioană din sezonul precedent, se află acum pe locul opt și se luptă pentru accederea în play-off. 

Iar Gheorghe Hagi, „Regele fotbalului românesc”, a făcut un anunț surprinzător la o conferință de presă recentă, în tot acest context.

Acesta a declarat că este pregătit să cedeze locul de antrenor la Farul Constanța și să vândă o parte semnificativă din acțiunile clubului. Cu toate acestea, Hagi nu intenționează să se retragă complet din club și își propune să păstreze 10% din acțiunile acestuia.

„Lucrurile trebuie schimbate”, a afirmat Hagi în cadrul unei conferințe de presă. Acesta a invitat oamenii de afaceri să achiziționeze pachetul majoritar de acțiuni al clubului său, menționând că Farul este cel mai bine organizat într-o ierarhie a Federației Române de Fotbal.

„Mâine nu mai vreau să fiu acționar majoritar. Am spus asta de 3-4-5 ani. Știți, spuneți numai ce vă convine vouă. Dar asta este realitatea! La Federație, Farul a ieșit cel mai bine, totul îi aparține Farului, nu mie. Eu dețin doar acțiuni la Farul, Farul nu are datorii către mine. Este necesar să se facă schimbări. Dacă este dorit, bine, dacă nu... cred că am făcut cât am putut. Simt că acesta este momentul și acesta este mesajul meu”, a subliniat Gică Hagi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel