Hagi a refuzat Naţionala, Piţurcă, prima opţiune pe lista antrenorilor. Mircea Sandu, în război cu familia Lucescu
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
mircea_sandu_28574400
mircea_sandu_28574400

Mircea Sandu a confirmat faptul că negocierile cu Gheorghe Hagi s-au sistat din cauza faptului că acesta  nu a dorit să îşi înceapă mandatul decât după finalul actualei campanii de calificare. Sandu a anunţat că primul pe listă este Victor Piţurcă.

Turneul din America de Sud a fost programat încă din februarie, anul acesta. El a fost făcut în urma unei discuţii cu Răzvan Lucescu. Delegaţia era alcătuită din 41 de persoane: 24 de jucători şi alţii. NU am înţeles de ce Răzvan l-a lăsat pe Mutu, Raţ sau Săpunaru să rămînă acasă. Am fost forţat în ultimul moment să numesc un antrenor interimar la acest turneu şi l-am trimis şi pe Săndoi pentru a-l ajuta cu jucătorii veniţi de la "tineret", a declarat preşedintele FRF la începutul conferinţei de presă.

Am un reproş direct la adresa lui Răzvan Lucescu pentru că nu a fost în America de Sud, chiar dacă el comandase turneul şi pentru că a lăsat cei mai importanţi jucători să lipsească de acolo.

Am fost consternat ieri să văd declaraţia lui Răzvan, care era hotărât încă de acum o lună să renunţe la echipa naţională. Poate a fost o răzbunare a lui vizavi de mine şi de declaraţiile mele. Am avut dreptate, el trebuia schimbat atunci. El, în acest timp, şi-a conturat lotul pentru Rapid şi s-a folosit de echipa naţională pentru a face acest lucru, a mai declarat Mircea Sandu.

Olăroiu ar fi acceptat să preia echipa naţională dacă în urma C.Ex, Răzvan Lucescu era demis. Văd că şi Mircea Lucescu crede că avem 80% şanse să ne calificăm la CE 2012. Dacă ei vor veni să califice echipa la Europeanul de la anul, eu mă retrag din funcţia de preşedinte al Federaţiei

Gică Hagi nu a acceptat să preia echipa naţională, vrea să înceapă un nou ciclu de calificare. În aceste condiţii, am încetat orice negociere cu acesta. Eu cred că a fost o ofertă corectă din partea noastră, dar, din păcate, se încheie aici. Primul pe lista mea este Victor Piţurcă pentru a fi noul selecţioner

Dacă Hagi accepta acum, lui nu îi puteam face nici un reproş în caz că nu ne vom califica. Probabil îl apăsa ratarea din 2001, deşi eu cred că echipa naţională a jucat foarte bine a mai spus Sandu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel