H.D. Hartmann: ”Republicanii vor avea un război civil scurt și sângeros”. Previziune despre Trump și ”Partidul Patrioților”
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Analistul H.D. Hartmann a vorbit despre ce se va întâmpla cu Partidul Republican după plecarea lui Trump de la președinție, în exclusivitate pentru DC NEWS.

"Va fi complicat de înțeles mecanismul. Sunt două teorii, că partidul se va scinda, trump-iștii vor pleca și vor face un nou partid, deja pe aplicațiile de comunicație ale trump-iștilor au apărut numele de "Partidul Patrioților", o continuitate a celebrului partid, sau partide mai bine spus, că nu era structurat politic, al revoluției americane. Părerea mea este că nu se va întâmpla acest lucru. Republicanii vor avea un război civil scurt și sângeros, trump-iștii vor fi excluși. Republicanii nu își permit să piardă un bagaj fondator al republicii, ei sunt parte a fundațiilor republicii, cum și sistemul constituțional și politic american nu își permite un sistem tripartid.

Deci, a lăsa un Trump să își construiască un partid politic care să aibă să spunem 30 de milioane de votanți în 2024, este o problemă fundamentală de restructurare a fundațiilor republicii și nu ai timpul să o faci, nu cred că tehnologia le va permite, o republică nu se remodelează instant, nu e ca și cum ai face cafea instant într-un minut. Părerea mea este că lui Trump nu i se vor oferi prea multe posibilități. Poate pentru a-l calma, și a-i calma clanul foarte lacom de bani, poate i se va permite un culoar media în care să își facă milioanele și să tacă, adică să vorbească, dar să fie izolat în acel culoar media." a explicat analistul H.D. Hartmann, în exclusivitate pentru DC NEWS.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel