Guvernul PNL, vot în Parlament. Orban: Ce vor face parlamentarii liberali
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Ludovic Orban a spus ce vor face parlamentarii PNL astăzi, la votul de învestitură.

Camera Deputaților și Senatul are plen reunit, luni de la ora 16.00, pentru învestirea Guvernului Orban 2. PSD, Pro România şi ALDE nu participă la vot. Ludovic Orban a spus ce vor face parlamentarii PNL.

"Grupurile parlamentare ale PNL vor participa la ora 16.00 la reuniunea camerelor, care este stabilită de birourile permanente reunite, pentru învestirea Guvernului. Aşteptăm toate grupurile parlamentare să participe la această procedură parlamentară extrem de importantă pentru România, pentru că noi considerăm firesc ca orice parlamentar, indiferent din ce formaţiune politică face parte, să respecte Constituţia, să respecte regulamentul, să manifeste responsabilitate faţă de situaţia politică, instituţională din România.

Boicotul acestei şedinţe echivalează cu un refuz de îndeplinire a obligaţiilor constituţionale de către parlamentari şi echivalează cu o încălcare a contractului de reprezentare pe care îl are fiecare parlamentar faţă de cetăţenii care i-au acordat votul", a declarat Ludovic Orban.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel