Guvernul, între tractor și TIR. Mircea Burlacu, despre problemele fermierilor, la „Ce se întâmplă” cu Răzvan Dumitrescu / video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: George Eduard Caramiciu
WhatsApp
FOTO: Agerpres
FOTO: Agerpres
Mircea Burlacu, președintele Federației Naționale a Sindicatelor Portuare Constanța și vicepreședinte BNS, este invitatul emisiunii „Ce se întâmplă?”, moderată de Răzvan Dumitrescu.

O nouă ediție a emisiunii „Ce se întâmplă?”, realizată de Răzvan Dumitrescu, va fi la DC News și DC News TV, joi, la ora 12:00.

Ca în fiecare joi, Răzvan Dumitrescu vă așteaptă cu cele mai actuale știri ale săptămânii, astfel că pe data de 18 ianuarie puteți viziona în direct emisiunea mult așteptată de dumneavoastră.

Mai mult decât atât, ediția din această săptămână îl are ca invitat pe Mircea Burlacu, președintele Federației Naționale a Sindicatelor Portuare Constanța și vicepreședinte BNS, care va dezvălui pentru DC News o parte din situația protestelor fermierilor.

„Joi, în direct la "Ce se întâmplă?", o analiză a protestelor fermierilor și transportatorilor. În studio, o persoană care cunoaște toată situația din portul Constanța: Mircea Burlacu, președintele Federației Naționale a Sindicatelor Portuare Constanța și vicepreședinte BNS. Vă aștept în direct pe DCNews si DCNews TV, la ora 12:00!”, a fost mesajul lui Răzvan Dumitrescu, pe platformele de socializare.

Temele care vor fi dezbătute

- Cum a ajuns Guvernul să fie strivit între TRACTOR și TIR?

- De ce au protestat fermierii și transportatorii și până la urmă ce au câștigat?

- Problema grâului din Ucraina. Ce se întâmplă cu adevărat în portul Constanța și în vămi!

- Cum s-a făcut Executivul că nu vede adevăratele probleme!

- TOP 3 lucruri neștiute despre revendicările protestatarilor.

- Cine sunt românii care pierd cel mai mult în anul 2024!

Emisiunea va fi live pe Youtube și Facebook DC News și DC News TV!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel