Guvernul Grindeanu. Prim ministrul Landului Saxonia: Felicitări
Data publicării:
Autor: Diana Popescu
WhatsApp
Prim-ministrul Landului Saxonia, Stanislaw Tillich, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă organizată la Sibiu, că România ar fi pierdut în imagine la nivel internaţional, dacă premierul Grindeanu ar fi demisionat. 

"Dacă premierul României s-ar fi retras ieri, atunci România ar fi pierdut în imagine, la nivel internaţional. Aveţi o Constituţie, aveţi legi care precizează modul în care este ales sau demis un prim-ministru, iar acestea nu prevăd ca un şef de partid să poată să ia această decizie. Prim-ministrul a ţinut cont de lege în acest caz şi important este pentru imaginea României că legea guvernează în ţară", a precizat Stanislaw Tillich. 

Întrebat dacă situaţia politică actuală din România afectează interesul investitorilor nemţi pentru ţara noastră, el a spus: "Cred că da". 

Prim-ministrul Landului Saxonia, Stanislaw Tillich, l-a felicitat pe premierul Sorin Grindeanu pentru decizia anunţată miercuri seară de a nu demisiona din funcţie. 

Felicitări pentru decizia de aseară (de a nu demisiona din funcţia de prim-ministru al României - n.r.)", i-a transmis premierul Landului Saxonia lui Sorin Grindeanu în debutul întrevederii oficiale pe care aceştia au avut-o la Palatul Victoria, potrivit unei înregistrări video care a fost postată, joi, pe site-ul Guvernului. 

Prim-ministrul Landului Saxonia, Stanislaw Tillich, se află vineri într-o vizită la Sibiu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel