Guvern PSD-PNL, după alegerile parlamentare. Bogdan Chirieac, tranşant: E iureş în Parlament! Nu există
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat posibilitatea unui viitor Guvern PSD-PNL, după alegerile parlamentare. 

"Dl Ponta a zis că susţine o moţiune de cenzură, care trece dacă vor şi PSD şi ALDE. Dacă mai vine şi UDMR, după istoria cu dl Iohannis, plus celelalte minorităţi... E un iureş în Parlament. Întrebarea este la ce foloseşte acum, toate partidele de opoziţie urmând să crească electoral, dincolo de ce se vede în sondaje, iar nucleul dur al PNL se duce mai degrabă spre USR. Dl Ponta a spus că aşa se spunea şi în 2012, iar la alegeri au câştigat mai mult decât ar fi fost în sondaje. Au fost alţi factori atunci, însă. 

Dl Ponta mai are o zicere, şi anume că economia se depreciază atât de acut, cu dl Cîţu la finanţe nu avem cum să scăpăm de criza economică şi că în situaţia asta este foarte probabil ca în tendinţa actuală PNL să meargă sub 20 la sută, mult. Deocamdată, au ieşit cei câţiva exotici, care susţin că li se fură datele personale prin temperatură, că 5G provoacă COVID-19. Dar la un moment dat vor ieşi marii nemulţumiţi, care sunt mulţi. Tendinţa pe reţelele sociale este mult schimbată. Demiterea Guvernului Orban nu este o mişcare politică bună acum, asta e opinia mea. 

Nu cred că se face un Guvern PSD-PNL după alegeri. Nu ar accepta PSD, dacă va câştiga alegerile. Ce mai fac atunci Pro România şi ALDE?", a declarat Bogdan Chirieac. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel