Guvern - An PIERDUT pentru România. Teoria conspirației
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Ministrul Rovana Plumb a fost întrebată la interviurile DC News despre guvernul tehnocrat care a blocat tot în ceea ce privește fondurile europene.

Întrebată dacă este de părere că tehnocrații au avut o misiune de la Bruxelles să blocheze fondurile europene, Rovana Plumb a zis: "Nu cred că au avut misiune de la Bruxelles pentru că știu cât de deschise sunt serviciile. Pur și simplu cred că a fost un dezinteres total. Tehnocrații au amânat, de fiecare dată, luarea deciziilor. Să nu uităm că au fost schimbări permanente la nivelul Ministerului Fondurilor Europene".

Rovana Plumb a spus că anul 2016 a fost un an ratat pentru România în ceea ce privește dezvoltarea ei pe sursă de finanțare din bani europeni.

"Primul ministru care a fost nu și-a asumat niciun fel de decizie în ceea ce privește demararea procedurilor de acreditare. De fiecare dată s-au decalat termenele și am ajuns să lucrăm la foc continuu. Dar nu contează acest lucru pentru că de aceea suntem în aceste poziții, adică pentru a putea recupera. Am spus-o și o mai spun și la fel spune și Comisia Europeană: 2016 a fost un an ratat pentru România în ceea ce privește dezvoltarea ei pe sursă de finanțare din bani europeni", a mai zis ministrul.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel