Gustarea de seară, plină de surprize. Mihaela Bilic: Combinația este antidepresivă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Sonia Baciu
WhatsApp
FOTO: Freepik @user20119892
FOTO: Freepik @user20119892
Medicul nutriționist Mihaela Bilic a prezentat gustarea numai bună să ne scoată din depresie.

Nutriționistul Mihaela Bilic nu este adepta risipirii alimentare, motiv pentru care a venit cu o soluție rapidă prin care putem să dăm o nouă viață pâinii uscate, dar și brânzei uitate în frigider. Mai mult decât atât, combinația pe care a realizat-o poate fi considerată și o gustare antidepresivă, mai bună pentru zilele mohorâte cu care ne confruntăm în această perioadă.

”E păcat să arunci mâncarea și, mai ales, e păcat să arunci pâinea. Țin minte că o dată am făcut o campanie care se numea: Nu arunca pâinea. Am o bucată de pâine care e tare, betonată. Ce putem face cu ea? Niște sandviciuri calde. Și nu cu orice, ci cu brânză. Pentru că ce să vezi? Combinația pâine - brânză este antidepresivă și neutralizăm și vremea de afară.

Așa că mă apuc de treabă. Le montez, fac și mișcare (n.r. de la tăierea pâinii vechi) și vi le arăt când sunt gata de pus în toaster”, a spus Mihaela Bilic într-un video postat pe pagina sa de Facebook.

După ce a lăsat toasterul să se încălzească suficient, nutriționistul a început să pună sandviciurile în aparat.

”Să știți că am făcut unele cu brânză de asta învechită și unele cu brânză de burduf. Pâinea este betonată. Le aranjăm frumos, la căldurică. Papa bun de masă de seară. Resturi de brânză, pâine uscată. Și deliciu cu stare de bine și antidepresiv”, a mai spus nutriționistul.

Bilic: Surpriza abia acum vine

”Dar surpriza abia acum vine. Fiecare sandviș poate să fie gustare dulce sau sărată, în funcție de preferințele voastre. Ce vreau să spun cu asta? Peste deliciul ăsta punem fie dulceață de ardei iute, fie, dacă avem poftă de ceva dulce, niște dulceață de cireșe amare.

Așa că meniul meu din seara asta este sandviș cu brânză de burduf și dulceață de ardei iute și sandviș cu, nici nu știu cum să îl numesc, cașcaval uscat, brânză uscată și dulceață de cireșe amare”, a mai spus Mihaela Bilic, subliniind ce se poate face cu niște resturi de mâncare. 

Citește și: Când devin cartofii o ”bombă calorică”. MihaelaBilicc, demontează mitul cartofilor prăjiți: Multă lume se ferește

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel