Gușă: UDMR a suferit o mare înfrângere
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Cozmin Gușă spune că UDMR a suferit o mare înfrângere
Cozmin Gușă spune că UDMR a suferit o mare înfrângere
Analistul politic Bogdan Chirieac, jurnalistul Val Vâlcu și Cozmin Gușă au dezbătut temele politice ale momentului la emisiunea "Deferiţi mass-media" de la DC News. 

Cozmin Gușă a afirmat la „Deferiți mass-media” de la DC News, privind „colaborarea guvernamentală”, că „cel puțin până în toamnă, eu nu văd să fie mari zguduieli pentru că nici nu vor termina să-și pună oamenii pe funcții, iar proiectele vizate, mega proiectele, sunt mult mai mari și vor învinge orice poftă de ceartă.”

În continuare, Cozmin Gușă a atras atenția asupra faptului că „UDMR a suferit o mare înfrângere.”

„Deocamdată, să notăm faptul că UDMR-ul a suferit o mare înfrângere. Ministrul Tineretului și Sportului, Eduard Novak, are parte de cel mai mic buget din istoria sportului românesc, în an olimpic. Asta ne arată că nici UDMR-ul nu mai e atât de puternic sau poate au stat pe burtă și au preferat să-și facă bugetele la Dezvoltare și la Mediu.”, a declarat Cozmin Gușă.

„Adevărata emblemă a guvernării lor este Eduard Novak de la Sport pe care l-au categorisit cu cel mai mic buget din istoria sportului românesc în an olimpic.”, a subliniat Cozmin Gușă la DC News TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel