Gușă, noi replici pentru Băsescu: Poate sunt o conservă de caviar, adică sunt foarte valoroasă / video
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Foto Agerpres
Foto Agerpres
Cozmin Gușă susține că Traian Băsescu „are nevoie de tovărași de drum pe calea pierzaniei pe care a intrat”.

„Traian Băsescu a zis că ești o conservă, și nu a oricui, ci a Rusiei”, i-a spus Val Vâlcu lui Cozmin Gușă la începutul emisiunii „Deferiți mass-media” de vineri.


„Da, dar poate sunt o conservă de caviar, adică sunt foarte valoroasă”, a replicat Cozmin Gușă.

„Spre deosebire de el, care săracul a fost dovedit ca fiind conservă, acum are nevoie de tovărași de drum pe calea pierzaniei pe care a intrat. De ce să ne luăm din atât?”, a spus Cozmin Gușă, precizând că are o „luptă veche” cu Traian Băsescu.

„Avem o luptă veche și acum, fiind încolțit pe tema afacerilor cu rușii, (...) așa a considerat el că își obține credibilitate. Din pană de inspirație, ceea ce nu-l caracterizează, trebuie să fiu sincer acum, are inspirație, dar acum, cu ocazia aceasta, s-a dovedit mai lipsit de inspirație. Dar este într-o situație dificilă, înțeleg, toate sunt pe capul lui și nu cred că este foarte liniștit”, a zis Gușă.

„Încerc să le spun celor tineri că toți trebuie să avem grijă în ce formulă îmbătrânim, pentru a nu ne fi greu când nu mai avem nici relațiile, nici forța să luptăm”, a mai zis acesta.

Deferiţi mass-media, sezonul 3, episodul 5. O nouă ediție cu Guşă, Chirieac şi Vâlcu

Amintim că, joi, contactat de DCNews, Cozmin Gușă a comentat acuzațiile lui Traian Băsescu.

„Pe mine m-au verificat CIA-ul și NSA-ul (National Security Agency) și când statul american mi-a dat două burse de studii, plătite de către statul american în SUA, și când, mai apoi, am fost primit la Casa Albă în timpul președintelui Obama de către consilierii săi, în calitate de persoană fizică, atenție, ceva total diferit. Am avut întâlniri la Casa Albă care sunt consemnate în acest fel. Faptul că m-am întâlnit ca persoană fizică înseamnă cercetare mai mare asupra mea și dacă aș fi fost KGB-ist, cum zice Băsescu, nu m-ar fi primit nimeni acolo.

Doi, el, săracul, a primit numele de Petrov din partea Securității, numele conspirativ de Petrov, care a fost dovedit în justiție, numai pentru că a fost desemnat să fie agent dublu, era agent al României în relația cu KGB-ul și agent al KGB-ului în relația cu securitatea română. Aceste lucruri nu s-au mai putut dovedi cât timp a fost președinte, iar el nu a putut călca prin SUA la întâlniri oficiale decât în calitate de președinte, tocmai pentru că exista această presupunere că ar fi informator securist al securității comuniste și implicit care se subordona centralei de la Moscova”, a spus Cozmin Gușă. Mai multe despre acest subiect, AICI!

*Acest articol reprezintă o opinie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel