Gușă: Hunter Biden vine în România. Zilele următoare va fi din nou bună vânătoarea
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Vâlcu, Gușă și Chirieac, la DCNewsTV
Vâlcu, Gușă și Chirieac, la DCNewsTV
Cozmin Guşă a dezvăluit într-o nouă ediţie a emisiunii săptămânale „Deferiţi mass-media” de la DCNewsTV că fiul lui Joe Biden, Hunter Biden, va vizita România pentru vânătoare.

După ce jurnalistul Val Vâlcu a amintit de faptul că, în trecut, când fiul lui Donald Trump „ne-a vizitat pentru vânătoare”, țara era în extaz, Cozmin Gușă a spus că „va fi bună vânătoarea și zilele următoare”.

Gușă a precizat că „zilele următoare vine celebrul vânător Hunter Biden. Hunter înseamnă vânător!”.

Hunter Biden este fiul lui Joe Biden, președintele Statelor Unite ale Americii. 

„Toată România era entuazismată, SRI-ul era entuziasmat... A fost foarte civilizat din câte știu, am vorbit și cu cei care au fost atunci la vânătoare cu el (n.red. cu fiul lui Donald Trump)”, a completat Cozmin Gușă.

De asemenea, Gușă a spus că „entuziasm mare era și când venea Hunter Biden la vânătoare, la fel cum o să fie și zilele următoare.”

Discuția vine în contextul controverselor în cazul uciderii ursului Arthur într-o arie naturală protejată din județul Covasna, de către prințul austriac Emanuel von und zu Liechtenstein, vânător de trofee.

Vezi AICI emisiunea de vineri, de la DCNewsTV

Chirieac, Val Vâlcu şi Cozmin Guşă dezbat subiectele momentului, într-o nouă ediţie a emisiunii săptămânale „Deferiţi mass-media”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel