Guşă: Cioloş nu are anduranţă, nu e Billy The Kid. Face agitaţie ca să îşi salveze pielea
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
foto Facebook Dacian Cioloș
foto Facebook Dacian Cioloș
Val Vâlcu şi Cozmin Guşă au dezbătut situaţia de pe scena politică din acest moment în cadrul emisiunii Deferiţi Mass Media. 

"USR-ul mai creşte în opoziţie. Tu zici că nu, dar în sensul de critică... Ce să facă şi ei, mai critică!", a punctat Val Vâlcu. 

Guşă, sceptic. "Cioloş nu e Billy The Kid"

Cozmin Guşă şi-a exprimat scepticismul cu privire la strategiile folosite de USR şi a precizat că Dacian Cioloş nu este un lider atât de puternic. 

"Cred că se va schimba mult azimutul de orientare al cetăţenilor şi se vor radicaliza. Se vor lua după lucruri mai simple. Treburi sofisticate greu vor mai culege voturi. (...) Cu altfel de personaje, să reîncălzeşti ciorbele, apropo de USR, nu mai merge. Discursul lor excesiv anti PSD, treaba cu justiţia pe care o tot întorc, nu mai merg", a precizat Cozmin Guşă. 

"Aici te contrazic, cu USR-ul. Se numeşte teoria axei centrale. Se defineşte o axă, cu doi poli, care se bat între ei şi captează toată scena, toată atenţia. USR-ul se bate cu PSD-ul, îşi ţine fiecare electoratul captiv. Dar din ecuaţia dispare PNL, care nu e activ, dar şi restul partidului. Dacă reuşeşti să domini scena, e ca şi cum ar fi doi pistolari în vestul sălbatic. Cioloş şi Ciolacu se poziţionează, se luptă, se ceartă", a mai spus Val Vâlcu. 

"PNL-ul va avea ambiţii. Mai fac un rând de alegeri, o să îl dea jos pe Cîţu, o să vrea să îl pună poate pe Ciucă preşedinte, care e şi premier. Totul se animă. Iar Cioloş nu are anduranţă, nu este un lider atât de puternic ca să ţină scena, nu e Billy The Kid. Pe loc, aşa, părerea mea e că face această agitaţie ca să îşi salveze pielea în partid. E multă nemulţumire în partid. Suporterii lui Barna îi reproşează multe lui Cioloş", a concluzionat Cozmin Guşă. 

Cioloş şi Ciolacu, acuze reciproce

”Dragă Marcele, cum se face că tu poți să-mi numeri mie salariile, dar noi nu putem să știm câți bani ați furat din România? Pentru cei care nu știți contextul discuției, pentru că îmi imaginez că nimeni, niciodată, nu are vreun motiv serios să intre pe pagină la Marcel Ciolacu, trebuie să vă spun că a ieșit din vizuină, supărat foc pentru că i-am spus că fură curent cu numirea fratelui lui Stănescu - mecanizator agricol - la Autoritatea Națională pentru Reglementare în Energie", a transmis Dacian Cioloş. 

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a scris pe Facebook: ”Dacian Cioloș A.K.A. colecționar de rente și pensii speciale! PSD a înghețat toate salariile demnitarilor și toate pensiile speciale! Tot noi am desființat pensiile speciale ale parlamentarilor, pentru că USR – deși a stat un an de guvernare – a uitat tot ce a promis! Cu toate acestea, este un domn de la USR care, între două avioane de Bruxelles, ne dă lecții pe Facebook de morală și etică politică.

1. Dacian, când te gudurai pe trepte la Kiseleff ca să fii premier cum stăteai cu morala?! Aveai centura neagră cu 10 DANI în contorsiune morală, campionule!". VEZI CONTINUAREA AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel