Urmărește emisiunea live
Gușă: Adrian Rădulescu slăbise foarte mult/ Chirieac: S-a dus la nutriționist. Era foarte mândru
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Adrian Rădulescu, președintele Asociației Fermierilor / Foto Crișan Andreescu, arhivă
Adrian Rădulescu, președintele Asociației Fermierilor / Foto Crișan Andreescu, arhivă
Cozmin Gușă a povestit la emisiunea 'Deferiți mass-media' de la DCNewsTV că un prieten comun s-a întâlnit cu Adrian Rădulescu, cu puțin timp înainte de deces, și a sesizat că slăbise mult. Bogdan Chirieac a continuat cu o dezvăluire.

La ediția de vineri a emisiunii ”Deferiți mass-media” de la DCNewsTV, consultantul politic Cozmin Gușă a declarat, vizavi de decesul lui Adrian Rădulescu, că 'Îmi pare tare rău de el. Era un om bun. Am vorbit acum ceva vreme, mă ocupam să fac o emisiune cu el.'

”Mi-a spus că a RĂCIT”

În continuare, Gușă a dezvăluit că 'duminică, un prieten s-a întâlnit cu el. El era la Brașov și mergea către București. S-a oprit pe Valea Prahovei, la un prieten. Erau prieteni foarte buni și el mi-a povestit că l-a certat pentru că slăbise foarte mult, fizic. Adică pierduse kilograme.'

'Prietenul ăsta comun mi-a povestit că *L-am certat pentru că a slăbit mult. Nu știu ce face. Mi-a zis că se simte bine, dar că a răcit. Asta se întâmplă duminică.', a mai adăugat Gușă. 

VEZI ȘI: Adrian Rădulescu a murit. Era ÎNTRISTAT în ultimul interviu acordat DCNews. ”Nu intri la mine în casă, mai bine mori tu” VIDEO

Chirieac: Era foarte mândru că a slăbit

Analistul politic Bogdan Chirieac a spus că Adrian Rădulescu 'era foarte mândru că a slăbit.'

'S-a dus la un nutriționist și îmi spunea Bogdane, trebuie să te duc și pe tine. Uite și tu! E un om deosebit. El trebuia să slăbească din cauza diabetului. Era foarte mândru și îmi spunea *Uită-te la mine, nu-i așa că-s frumos?*. *Băi, ce frumos ești!* Erau glumele noastre... El era un om de o vitalitate și de o forță ieșită din comun.', a povestit Chirieac la 'Deferiți mass-media' de la DCNewsTV.

Adrian Rădulescu va fi înmormântat sâmbătă 

Adrian Rădulescu, preşedintele Asociaţiei Fermierilor din România, a murit la vârsta de 66 de ani, după ce, miercuri, s-a prezentat la spital și a fost internat de urgență. Cauza decesului ar fi „insuficienţă multiplă de organe”.

El va fi înmormântat, sâmbătă, 22 mai, la Cimitirul Străulești 2, au anunțat membrii familiei.

'Cu regret vă anunț că tatăl meu și dragul vostru prieten, Adrian Rădulescu, a trecut în neființă. Dacă doriți să vă luați la revedere de la el, vă așteptăm la capela Cimitirului Eparhial Sfântul Nicolae Străulești mâine, începand cu orele 13. Înmormântarea va avea loc la Cimitirul Străulesti 2, sâmbătă, la ora 12', au transmis joi, 20 mai, membrii familiei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel