Urmărește emisiunea live
Data actualizării:
Data publicării:

Guran, vizat de plângerea penală făcută de PSD: Cât de fariseu poţi să fii? O să se demonstreze

Autor: Ema Apostu | Categorie: Politica
WhatsApp
FOTO AGERPRES
FOTO AGERPRES
PSD va depune o plângere penală pentru racolarea de primari din teritoriu făcută de PNL. Ce spune Virgil Guran, liberalul fiind vizat direct.

"Niciun primar nu a spus niciodată că aş fi discutat cu el pentru că nu s-a întâmplat. Din cei 27 de primari din Dâmboviţa, pe care i-a luat PSD-ul acum patru ani sau când s-a întâmplat, din cei 27 patru a zis că s-au săturat. Au venit frumos, au zis "noi vrem să mergeam, este altă atmosferă, altfel de conducere, altă perspectivă pentru dezvoltarea judeţului, vrem să venim aici". Toţi cei patru primari sunt cu nu ştiu câte mandate la PNL înainte. Deci la ei au fost un mandat. Asta este una.

"Ei au făcut acest lucru prima dată"

A doua. Prima dată au negociat şi au discutat ei cu un primar de-al meu, pe care eu îl respect, nu am nicio treabă, dar ei au făcut acest lucru prima dată, nu eu. Acum, anul acesta, s-a întâmplat, că era primar la primul mandat la PNL şi acum s-a dus să candideze la ei, cu discuţii cu Corneliu Ştefan sau cu cine o fi fost. Dar eu nu am considerat că e penal pentru că fiecare om are dreptul, la sfârșitul mandatului să opteze pentru ceea ce are de făcut. Dar, totuşi, cât de fariseu poţi să fii, dacă tu faci lucrul acesta şi apoi te duci să faci plângeri penale?

"Nu am negociat cu niciun primar"

O să se demonstreze că eu nu am negociat cu niciun primar din niciun judeţ. Cei de la mine, care au venit, m-au căutat, am discutat - sunt bine primiţi pentru că sunt colegii noştri - pentru că şi-au dat seama că nu se va dezvolta niciodată judeţul în felul în care o fac cei de la PSD. Se şi vede: Dâmboviţa este ultimul judeţ din zonă ca dezvoltare economică", a spus Virgil Guran, la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel