Data publicării:

Un copil de 13 ani, accident incredibil cu o mașină furată în București

Autor: Sonia Baciu | Categorie: Stiri
WhatsApp
FOTO: preluare Antena 3
FOTO: preluare Antena 3
Doi copii, de 13 și 12 ani, au fost la un pas de moarte după ce au intrat cu mașina furată într-un stâlp de electricitate.

Un copil de 13 ani a produs un grav accident de circulație, după ce  a intrat cu mașina într-un stâlp pe Bulevardul Bucureștii Noi din Capitală. În mașină se mai afla un minor, de 12 ani, iar potrivit România TV, mașina aparținea părinților unuia dintre copii.

”La data de 17 august, în jurul orei 6,00, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident de circulaţie pe Bd. Bucureştii Noi.

Din primele informaţii, un autovehicul condus de către un minor, care ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a intrat în coliziune cu un stâlp de susţinere a reţelei de iluminat public.

Conducătorul autovehiculului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul indicat fiind zero.

În urma accidentului de circulaţie a rezultat vătămarea corporală a două persoane, care au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, transmite Brigada Rutieră, potrivit Agerpres.

Citește și: „Fenomen“ în creștere pe șosele. Mădălina Moșoiu, șef Brigada Rutieră București: Aproape a egalat consumul de alcool / video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel