România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
 Vezi si: Ultimele stiri
Autor: Scutaru Cristina | Publicat pe: 03 iul, 14:46
GROAZNIC! Așa vom arăta dacă mai lucrăm mult de acasă / Imagine care ne bagă în sperieți
Foarte multă lume, din cauza pandemiei, a început să lucreze de acasă. 

Să lucrezi din mediul tău poate fi un lucru bun, dar doar atunci când te mai duci totuși și pe la birou. Altfel, riști să ai numai probleme de sănătate. Lucratul de acasă ne poate distruge corpul.

Compania DirectlyApply s-a consultat cu psihologi clinici și experți în fitness pentru a ne putea demonstra cam cum vom arăta dacă vom mai lucra mult de la domiciliu. Rezultatul, relatează Fox News, este... Susan.

De fapt... un model vizual care reflectă cum am putea arăta dacă vom lucra 25 de ani doar de acasă în contextul în care ne menținem anumite obiceiuri proaste. Imaginile sperie pe oricine și scopul este să avertizeze asupra consecințelor nerespectării unor rutine adecvate și sănătoase.

Potrivit experților, după 25 de ani de lucrat de acasă, lista bolilor acumulate este lungă și dăm câteva exemple: obezitate, oboseala ochilor, mai mult stres, mai multe vicii, probleme cu gâtul din cauza că privim mult în jos spre telefon și laptop.

O călătorie din pat la birou ne poate oferi mai mult timp liber și independență, dar merită să suportăm repercusiunile fizice și mentale pe care le-am putea avea în viitor?

Iată imaginile:

 

 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
Capital.ro
Capital.ro
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro