GROAPA periculoasă de la Răzoare ZACE de un an pe carosabil. ”Am reparat mașina de două ori din cauza ei”- FOTO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Este o groapă ca oricare alta din București. Poziționată bine și cu istorie. Pare piesă de muzeu, acesta fiind poate și motivul pentru care e ținută ”în viață”. 

”Spațiu verde, nu betoane” era impresia pe care o dădea Nicușor Dan când susținea că suspendă PUZ-urile de sector și revine la PUG-ul de acum 20 de ani care avea spații verzi care acum sunt blocuri. Cu spațiile verzi existente, aflate în directa sa administrare, am văzut clar ce face. 

Vezi și tu: SONDAJ: Să TUNDĂ Nicușor Dan iarba din parcurile Capitalei?

Nicușor Dan și parcurile din Capitală - REZULTATE SONDAJ DCNews. Cum a votat Badea

Dar lui Nicușor Dan nu-i plac betoanele nici pe verticală, nici pe orizontală. Dovadă stau gropile care zac pe carosabil de când e el primar și care au devenit adevărate pericole pentru șoferi. 

Groapa de la Răzoare, o intersecție foarte aglomerată din București, e acolo de anul trecut. Multe mașini au fost reparate din cauza acestei gropi și, dacă ar fi ca șoferii să dea în judecată Primăria, Nicușor Dan ar avea de plătit mult mai mult decât ar fi avut de plătit dacă ar fi astupat din timp groapa. Dincolo de suprafață, groapa de la Răzoare este adâncă, devenind astfel cu atât mai periculoasă. Unde mai punem că mulți șoferi, neobișnuiți cu zona, nu o văd, pentru că aici e mereu aglomerat, iar groapa nu e groapă ”perfectă” până nu e poziționată strategic: pe linia roților de pe bandă. Și ce faci? Tragi de volan brusc când o vezi și intri în cei de pe alte benzi sau îți rupi mașina? Grea alegere, cu același efect și aceeași destinație: service-ul! 

Nicușor Dan: ”Avem trei restanțe în momentul acesta: dezinsecția, dezinfecția și deratizarea, gropile și iarba din parcuri”

Primarul Nicușor Dan a anunțat, acum vreo săptămână, că începe să astupe gropile din București... și mai spunea că-n două luni ar trebui să fim bine. 

”Avem trei restanțe în momentul acesta: dezinsecția, dezinfecția și deratizarea, gropile și iarba din parcuri. În săptămâna următoare o să începem rezolvarea fiecăreia dintre aceste probleme. Am avut o problemă și cu întârzierea bugetului și cu faptul că aceste servicii erau prestate de companiile municipale care nu au fost finanțate, nu mai au oameni, utilaje, ITP. În momentul acesta avem banii și, cu mici proceduri administrative, vom începe să rezolvăm” afirmat Nicușor Dan. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel