Grindeanu vrea ”cât mai mulți kilometri”. Spune că de vină e Drulă, dar recunoaște că va lansa anul acesta ceea ce a găsit în minister. Iată cu ce se ”laudă””
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Sursă foto: Pexels (Markus Spiske)
Sursă foto: Pexels (Markus Spiske)
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a afirmat că anul acesta nu știe exact câți kilometri de autostradă va inaugura, dar va avea un număr real în 2023. 

”Pe partea de infrastructură rutieră, este celebra întrebare pentru fiecare ministru al transporturilor: câți kilometri de autostradă vor fi dați în folosință anul acesta?”, a întrebat jurnalista Cătălina Porumbel. 

”Miniștrii transporturilor, probabil aproape toți, și-au luat angajamente că fac cincinalul în patru ani și jumătate, așa cum era înainte. N-am făcut lucrul ăsta de când am venit și știți, în urmă cu câteva luni. Îmi doresc să pot, împreună cu colegii mei, pentru că nimeni nu poate singur să facă, să mute munții din loc, alături de colegii mei să putem să inaugurăm cât mai mulți kilometri. 

Ministrul de înainte ”a inaugurat zero kilometri”

În mod sigur îmi doresc ceea ce deja s-a întâmplat. Știți, înaintea mea a fost un ministru care înainte a inaugurat zero kilometri de autostradă și nu mai intru în detalii. Anul acesta sunt conform contractelor pe care le-am găsit în Ministerul Transporturilor. Putem vorbi de tot ceea ce înseamnă tronsonul 2 de la Pitești la Craiova, unde e un drum expres. Sunt optimist pentru ceea ce înseamnă lotul 1 de la Sibiu la Pitești, lotul 1 dintre Sibiu și Pitești, care e de la Sibiu la Boița această bucată. Merg foarte bine”, a spus ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu la Antena 3. 

”Și A7 am văzut”, a completat Porumbel.

”Le-am lansat și se semnează pe tot ce înseamnă A7”, a mai spus ministrul. 

”Ne dați un număr?”, a întrebat moderatoarea. 

”Nu, nu vă dau. Îmi doresc să fie doar...”, a spus Grindeanu. 

”De ce?”, a mai întrebat Porumbel. 

Grindeanu: Lucrez cu marfa clientului 

”Știți de ce? Eu în acel moment lucrez cu marfa clientului, cu ceea ce am primit, nu poți peste noapte să faci, dar pot să vă promit ceva. La sfârșitul anului, în momentul în care am imaginea (de ansamblu - n.r.), pot să vă spun 100% câți (kilometri - n.r.) se vor inaugura în anul 2023”, a mai spus Grindeanu. 

Citește și: Bogdan Chirieac îl face praf pe Sorin Grindeanu, după aglomerația din nordul Capitalei: E de noaptea minții! Omul ăsta nu a făcut nimic!

”La sfârșitul anului, ne veți spune cât se va inaugura în 2023?”, a întrebat jurnalista. 

”Da”, a confirmat ministrul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel