Grindeanu, plângere penală. Guran: Chiar credeți că sunt atât de PROST? Orban și-a cumpărat cartofi și ceapă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Virgil Guran recunoaște întâlnirea cu Ludovic Orban de sâmbătă, dar susține că nu au avut echipa electorală alături, cum n-au avut nici însemne în acest sens. 

”PSD a depus astăzi plângere penală atât împotriva premierului Ludovic Orban, cât și a consilierului de stat Virgil Guran, pentru continuarea campaniei electorale la Dâmbovița, deși legea interzice clar acest lucru” a anunțat, duminică, Sorin Grindeanu. 

Virgil Guran a afirmat, la Antena 3: ”Nici vorbă de așa ceva, e o declarație politică a dlui Grindeanu, înainte de alegeri, ca să mai influențeze cu ceva, să se victimizeze. Dacă dânsul consideră că o întâlnire a mea, în calitate de consilier al primului ministru, când trece premierul prin zona mea, e campanie electorală, înseamnă că nu mai pricepe nimic dl Grindeanu. Asta este, m-am obișnuit, în fiecare săptămână sau la două săptămâni, câte o plângere penală. Nu-mi fac nicio problemă, nu e fondat, m-am întâlnit cu premierul, dar nu am făcut nicio campanie, n-am mers, n-am avut însemne la noi, nici echipă de campanie, n-am spus votați, am avut efectiv o întâlnire de 20 de minute, cu o discuție”. 

Ulterior, când datele au arătat că PSD ar fi câștigător în Dâmbovița, Virgil Guran a răspuns că ”dacă am fi făcut campanie câștigam, vă dați seama”. ”Acum, vă spun ceva, e și dimineață așa. Chiar credeți că sunt atât de prost, încât să mă apuc să fac campanie sâmbăta? Chiar credeți că sunt atât de prost? (...) Credeți-mă că mă duce mintea” a spus Virgil Guran, la Antena 3, adăugând: ”M-am întâlnit efectiv cu premierul la o discuție”. 

Întrebat în ce context a avut loc discuția, Virgil Guran a răspuns: ”M-am întâlnit, am băut o cafea și e un fel de piață, și-a cumpărat niște carfofi, niște ceapă, e un tip popular.” Declarația vine după ce liberalul a spus că premierul mergea din București la Giurgiu, prin Dâmbovița. ”E absolut logic ce vă spun” a afirmat Guran. Întrebat dacă l-au recunoscut oamenii pe premier în piață, liberalul a răspuns ironic: ”Nu, că nu-l recunoaște nimeni în țară, chiar și pe mine mă recunosc oamenii în Dâmbovița”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel