Grindeanu: Contractul pentru modernizarea sectorului DN 7, între Bâldana și Titu a fost semnat
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Lucrările în valoare de 242,35 milioane de lei fără TVA sunt finanțate din Fonduri Europene Nerambursabile
Lucrările în valoare de 242,35 milioane de lei fără TVA sunt finanțate din Fonduri Europene Nerambursabile
A fost semnat contractul pentru modernizarea unui sector al DN7 cuprins între Bâldana și Titu, sector de drum național va fi lărgit la 4 benzi pe o lungime de 21,4 km, până în anul 2024, anunță ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu.

Asocierea de constructori români și italieni are la dispoziție 6 luni pentru proiectare și 20 de luni pentru execuție”, scrie pe Facebook Sorin Grindeanu.

Lucrările în valoare de 242,35 milioane de lei fără TVA sunt finanțate din Fonduri Europene Nerambursabile și se vor derula de la km 30,95 la km 52,35.

„Modernizarea acestui sector al DN7 (care asigură legătura între București și Pitești) este importantă inclusiv pentru o serie de investiții care urmează să se dezvolte în zona orașului Titu. Extinderea DN 7 va asigura un acces rutier facil pentru agenţii economici dar și pentru cetăţenii localităţilor din zonă”, a scris pe Facebook ministrul Sorin  Grindeanu.

Antreprenorul acestui obiectiv este ASOCIEREA COSEDIL SPA – CHIRULLI ANDREA IMPRESA INDIVIDUALE – S.C. TOTAL ROAD S.R.L. – S.C. BIT INVEST S.R.L., anunță CNAIR.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel