Data publicării:

Grigore Leșe, în lupta cu drogurile. "A fost o surpriză fenomenală" - exclusiv

Autor: Anca Murgoci | Categorie: Stiri
WhatsApp
Grigore Leșe este aproape de tineri în lupta lor cu drogurile. Artistul, care este implicat din 2014 în proiectele Centrului Internaţional Antidrog şi pentru Drepturile Omului, va susține un concert la Sala Palatului pe 20 decembrie.

Evenimentul face parte din Proiectul național cultural „Artă contra drog", inițiat de CIADO România, președinte academician Constantin Bălăceanu-Stolnici și este susținut de Ministerul Tineretului și Sportului.

Lazăr Gigel, președintele CIADO, ne-a oferit mai multe detalii, în exclusivitate, despre mult așteptatul eveniment. 

"Pe 20 decembrie 2015 va avea loc Gala Premiilor CIADO. Evenimentul va fi sărbătorit cu un concert de excepție susținut de Grigore Leșe și cu cete de colindători. Grigore Leșe aduce pe scena Sălii Palatului colinda tradițional bătrânească și nu o colindă cosmetizată. Este un element surpriză pentru publicul din București. În altă ordine de idei, Gala Premiilor CIADO va fi prezidată de academicianul Constantin Bălăceanu-Stolnici și oficiali din Comisia Europeană care au fost invitați la acest eveniment", ne-a spus președintele CIADO.

Lazăr Gigel ne-a povestit și despre ajutorul pe care Grigore Leșe l-a dat tinerilor care sunt prinși în mrejele viciilor.

"Grigore Leșe este implicat în proiectele CIADO din 2014. Artistul a vorbit, în cadrul conferințelor susținute pentru tineri, despre vicii: tutun, alcool, droguri, în sensul în care domnia sa a avut o dependență de alcool. Poate acest lucru l-a făcut să se implice foarte mult și să transmită că viciile nu ar trebui să existe în viața tinerilor", a spus Lazăr Gigel în exclusivitate pentru DC News.

"Grigore Leșe are o priză extraordinară la tineri. Pentru noi a fost o surpriză fenomenală. Asocierea dintre academicianul Bălăceanu-Stolnici și Grigore Leșe a dus un plus valoare proiectului "Artă contra drog" în sensul informării tinerilor asupra riscurilor aduse de consumul de droguri. Multe din conferințe au fost comune, adică au fost susținute atât de Bălăceanu-Stolnici, cât și de Grigore Leșe", ne-a mai zis Lazăr Gigel.

Iată-l pe Grigore Leșe vorbind despre dependența sa de alcool avută în trecut:

Youtube video image

Sunteți invitați la concertul lui Grigore Leșe

După ce anul trecut a susținut primul spectacol la Sala Palatului, bucurându-se de un succes extraordinar, Grigore Leșe și colindătorii sai vor aduce și în acest an publicului bucuria sărbătorilor de iarnă printr-un concert de marcă.

Originar din Țara Lăpușului, Grigore Leșe este Doctor în Muzică cu calificativul "Summa cum Laudae", Doctor "Honoris Causa" al Universității de Vest „Vasile Goldiş" Arad, profesor de etnomuzicologie la Facultatea de Litere a Universităţii Bucureşti, realizator de emisiuni radio și TV, fiind distins pentru activitatea artistică cu numeroase premii naționale și internaționale.

Concertul extraordinar Grigore Leșe face parte din Proiectul național cultural „Artă contra drog", inițiat de CIADO România, președinte academician Constantin Bălăceanu Stolnici și este susținut de Ministerul Tineretului și Sportului. Biletele se găsesc la Sala Palatului și online, pe site-urile de profil.

Biletele sunt disponibile la următoarele categorii de prețuri: categoria VIP – 200 de lei, categoria I – 150 de lei, categoria a II-a – 100 de lei, categoria a III-a – 60 de lei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel