Greva din Spania anulează toate cursele aeriene Bucureşti-Spania
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
airplane
airplane

Cinci curse aeriene tur-retur de la Bucureşti către Madrid, Barcelona, Zaragoza şi Valencia au fost anulate, din cauza grevei ilegale a controlorilor spanioli de trafic aerian, în timp ce alte două curse ce trebuia să aterizeze în Capitală de la Madrid şi Barcelona sunt blocate în Spania

airplaneCele două aeronave, care trebuiau să ajungă sâmbătă dimineaţa în România şi sunt blocate pe aeroporturile din Spania, au la bord aproximativ 250 de pasageri, informează oficiali aeroportuari.

La Bucureşti, de pe aeroporturile Traian Vuia-Băneasa şi Henri Coandă-Otopeni, nicio cursă din cele programate nu s-a ridicat de la sol, informează Mediafax

Astfel, cinci curse tur şi alte cinci retur, având ca destinaţii Madrid, Barcelona, Zaragoza şi Valencia, au fost anulate.

În Spania, traficul aerian este paralizat din cauza unei greve ilegale a controlorilor de trafic aerian, care a început vineri seara, a anunţat autoritatea aeroportuară spaniolă, Aena, citată de AFP.

Din această cauză, mai multe companii aeriene mari, între care Air France, KLM, Thai Airways, EasyJet şi Ryanair, şi-au anulat zborurile cu plecare de la Madrid sâmbătă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel