Data actualizării:
Data publicării:

Greta Thunberg ar fi venit în România. Val de comentarii răutăcioase / foto în articol

Autor: Ioan-Radu Gava | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Activista Greta Thunberg ar fi venit în România.

Activista Greta Thunberg ar fi ajuns în acest weekend în România. Cel puțin asta reiese dintr-o fotografie postată pe Facebook de George Vintilă. La selfie-ul în care apare alături de activistă, cunoscutul om de radio a scris.

„Greta Thunberg doar în vizită în România! … Surpriză plăcută și mult respect!“, se arată în postarea lui George Vintilă de pe Facebook.

Internauții s-au grăbit să comenteze la fotografie, având în vedere pozițiile uneori mult prea radicale ale Gretei Thunberg, iar majoritatea reacțiilor au fost de-a dreptul răutăcioase. 

Redăm mai jos câteva dintre acestea:

„Cu ce a venit Greta ? Cu avionul ăla care nu poluează ?“, a scris un internaut.

„Speram din suflet ca nu ați lăsat-o sa vadă vacile in aer liber dând b&%$ni!“, a comentat un altul.

„Te-ai pozat cu satana!“, a scris un alt internaut.

„Unde și-a parcat trotineta? Marcaj albastru 5 lei / oră? Când se întâlnește cu Lenuța care are grijă de mușuroiu de furnici?“, a precizat un alt internatu, făcând referire, bineînțeles, la Elena Lasconi, candidata USR la alegerile prezidențiale.

„Sunteți pe aeroport în drum spre China? Vă duceți și acolo să protestați?“, a scris altcineva.

Totuși, au existat și comentarii pozitive. Unul dintre acestea îi aparține Andreei Diaconu.

„Doamne ce comentarii fix românești...neam de ciobani...nu ne dezmințim  Nebună sau nu, fetița asta a devenit un simbol pentru că trage un semnal de alarmă asupra unei probleme reale. Nu zice nimeni că nu e exagerată poate, însă în altă ordine de idei, nu v-a fost cald tare de tot vara asta? Cum a fost? În special în București? A fost bine? Ați transpirat, ați înjurat? Ați zis că e cald? Că așa ceva n-a mai fost? Sunt precisă că da! Ceea ce atestă că încălzirea globală e reală, nu e o glumă. Și orice mică schimbare e importantă. Și orice mică schimbare începe mai întâi la nivel de mentalitate colectivă. De asta și e exagerată, ca să miște ceva în creierele înțepenite. Hai că nu trebuie să luați mot a mot tot ce zice ea, dar un 15 la suta măcar, n-ar fi rău...în loc să râdeți din mașinile voastre în care stați într-un trafic infernal zilnic bară la bară, doar pentru că nu concepeți că se poate și altfel.“, a scris Andreea Diaconu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel