Greșelile din filme rămase în istorie. Ceasuri, mere și locații care nu există
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Filmele pot fi atât o sursă de inspirație, cât și una de...greșeli. În unele dintre cele mai celebre pelicule au fost observate obiecte care nu existau, personal al echipei de producție sau au fost menționate locuri care au apărut abia după data fixată în film. 

Puțini sunt cei care pot afirma că nu au un film preferat sau nu au fost impresionați de o peliculă cinematografică. În ciuda aprecierii primite, sunt unele filme care au lăsat de dorit în privința detaliilor, iar fanii nu au iertat greșelile apărute. De la locații care nu existau, la membri ai echipei de producție rătăciți prin cadru, greșelile există și nu sunt puține. 

Titanic - Lacul Wissota

Titanic a devenit cel mai succes de box office din toate timpurile și a avut un succes masiv în rândul publicului și al criticilor. Cu toate acestea, majoritatea telespectatorilor nu au observat că Jack (interpretat de Leonardo DiCaprio) i-a spus lui Rose că el și tatăl său obișnuiau să pescuiască în Lacul Wissota. Poate că pare o poveste bună de spus unei fete, dar problema este că Titanicul s-a scufundat în 1912, iar Lacul Wissota s-a format în 1917.

Harry Potter - cameramanul uitat în cadru

Puteți găsi tone de greșeli și scăpări în faimoasa serie de filme Harry Potter, poate și pentru că majoritatea actorilor din filme erau copii. Dar există o greșeală cu un statut special, care pare de necrezut. În scena în care Malfoy se află la pământ, iar studenții de la Hogwarts se uită la el, puteți vedea clar un cameraman rătăcit în cadru. Poate că editorii s-au distrat prea tare timpul post-producției.

Pirații din Caraibe - merele Granny Smiths

Dacă ești fan al filmelor Pirații din Caraibe, poate ai observat că în cazul Căpitanului Barbossa îi place să mănânce mere. Într-o scenă, poate fi văzut cu un măr, Granny Smiths, care nici măcar nu a existat până în 1868, la aproximativ 140 de ani după data la care este plasat filmul. Poate că pare un fapt minor, dar acesta a dat fanilor de gândit, scrie wackojacko.com

Stăpânul Inelelor - ceasul lui Gandalf

Știm cu toții cât de grozav este vrăjitorul Gandalf cu inelele, dar chiar a surprins pe toată lumea cu ceasul său. Într-o scenă de luptă, se poate observa că purta un ceas. Deși nu mulți oameni au observat greșeala, unii oameni s-au grăbit să o sublinieze. Este sigur să presupunem că și cu ceasul la mână, Gandalf tot are fani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel