Greșeala pe care o fac gospodinele când gătesc ciorbă. Sigur nu știai acest lucru!
Ciorba face parte din meniul tradiţional românesc de mulţi ani.
Ușor de digerat, ciorba conține atât carne, cât și diverse legume. Se poate folosi și borş, fără modificari calorice suplimentare.
Consumată des, ciorba oferă o bună parte dintre nutrienții necesari organismului. De asemenea, contribuie și la eliminarea kilogramele în plus.
De multe ori, însă, gospodinele adaugă leuștean în ciorbă, pentru un plus de savoare. Sunt cunoscute proprietățile benefice ale leușteanului asupra organismului, însă e important și modul în care e consumat. Se recomandă ca acesta să fie folosit mai degrabă uscat, după ce ciorba a fost luată de pe foc. O altă variantă ar fi ca frunzele de leuştean să fie adăugate cu puțin timp înainte să fi fost stins focul.
Totodată, cantitatea nu trebuie să fie mare, având în vedere aroma puternică.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News