Greșeală de ortografie pe darurile de Jubileul de platină al Reginei Elisabeta II
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Ceasul deșteptător al reginei are un sunet specific. Este o tradiție veche de 175 de ani / Foto: Instagram Royal Family
Ceasul deșteptător al reginei are un sunet specific. Este o tradiție veche de 175 de ani / Foto: Instagram Royal Family
O greșeală de ortografie a putut fi observată pe produsele care ar fi trebui să celebreze jubileul Reginei Elisabeta II. 

O greșeală de ortografie pe mii de piese de porțelan ce marchează Jubileul de platină, denumit „Platinum Jubbly”, se dovedește o provocare pentru vânzătorii de suveniruri din Marea Britanie, scrie BBC. Cănile și farfuriile au fost menite să marcheze domnia de 70 de ani a Reginei.

Șeful site-ului de comercializare, Karl Baxter, a spus că le va prezenta ca obiecte de colecție.

„Ce poate fi mai unic decât vesela noastră în ediție limitată tipărită greșit?” a spus acesta. 

Peste 10.000 de produse sunt greșite

Peste 10.000 de bucăți din suvenirele jubileului au fost produse în China și trimise pentru a fi vândute în Marea Britanie, a spus firma de lichidare, cu excepția unei mici probleme a unei greșeli de tipărire, care spune „Platinum Jubbly of Queen Elisabeth II”.

Wholesale Clearance, care se ocupă de stocuri ale companiilor aflate în faliment și linii de producție întrerupte, a declarat că a intervenit pentru a vinde articolele comemorative - cu produsele promovate ca „Stoc de suveniruri cu o mică greșeală de tipar”.

„Acesta ar putea fi șansa ta de a pune mâna pe un suvenir nou pentru o fracțiune din preț”, a susținut domnul Baxter, cu o reducere de 90%. 

Invocând spiritul comercianților de piață dintr-o clasică comedie TV britanică, site-ul companiei promite: „Deveniți un fan Only Fools and Horses și uimește-ți prietenii cu setul tău Lovely Jubbly!”

Meghan i-a mulțumit Reginei

Discursul de nuntă al lui Meghan Markle i-a lăsat pe prieteni și invitați cu gura căscată, aceasta vorbindu-le despre divorț, înainte de a-l numi în fața tuturor pe Prințul Harry ”cel ales”, scrie The Sun. Se spune că Ducesa de Sussex s-a informat despre viața în familia regală, atunci când s-a adresat invitaților la recepția din 2018.

Se pare că Ducesa a specificat faptul că a ”meritat așteptarea” după despărțirea ei de primul soț, regizorul Trevor Engelson, pentru a-l găsi pe Prințul Harry. Autorii Omid Scobie și Carolyn Durand au discutat despre discurs în biografia lor despre Ducii de Sussex, Finding Freedom.

Meghan i-a mulțumit Reginei pentru că a primit-o în familie. De asemenea, ea a adus un omagiu prințului Charles, care a intervenit în ultimul moment pentru a o duce la altar, având în vedere conflictul cu propriul ei tată, Thomas.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel