Greenfield/ Mihai Bobonete, apel către Clotilde Armand: Semnați blestemata aia de hârtie/ Și Horia Brenciu a reacționat
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
foto: Mihai Bobonete Facebook
foto: Mihai Bobonete Facebook
Situația de la Greenfield ajunge disperată, în timp ce Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, este preocupată de scenarii politice. 

”Doamna Primar Clotilde Armand, vă rog să semnați blestemata aia de hârtie că să nu ne mai rățoim la copilași dimineața când nici nu sunt dezmeticiți! Dați drumul la bariera aia din pădurea Băneasa căci se aude în buricul târgului că doar o semnătură ar fi și gata, ați preluat! Haideți că vă știu mare iubitoare de frumos și eu așa cred că ar fi Frumos!” a scris actorul Mihai Bobonete, astăzi, pe Facebook, acolo unde a postat și o captură de pe hartă, care arată cât de aglomerat este traficul în zonă la orele dimineții. 

Și Horia Brenciu a reacționat: ”Chef madame...”. Dar și alți oameni pentru care drumul din Greenfield este un calvar: ”Și de la Snagov pe A3 ajungi mai repede”. 

Citește și: Armand se războiește politic în vreme ce locuitorii din Greenfield suferă. Planul scos în fața CGMB, care contrazice ”betonarea pădurii”

A fost protest la Primăria Capitalei, marți, 31 ianuarie 2023. Reprezentanții au fost primiți, în cele din urmă, în ședința Primăriei Municipiului București. ”Mulțumim că v-ați făcut timp să ne ascultați problemele, ale noastre, ale comunității, ale unor locuitori din Municipiul București, care, din păcate, dintr-o conjunctură nefericită, acum nu mai fac parte din Capitală. Mă refer la situația juridică, din punct de vedere administrativ a zonei în care locuim. În acest moment, avem o singură cale de acces, înspre Otopeni și înspre centură. Noi suntem izolați de orașul din care face parte, într-un mod incredibil. Nu spun că este vina cuiva, voiam doar să înțelegeți mesajul nostru. Ne dorim mai multe căi de acces și rugăm autoritatea locală să se asigure că vor fi aprobate și noi ne vom asigura că dezvoltatorul le va realiza. Dar, până atunci, avem nevoie să accesăm orașul din care facem parte. Noi nu suntem niște oameni care ies în stradă, de obicei. Am făcut-o pentru că efectiv nu mai putem să ne mai uităm la copiii noștri care se trezesc de la ora 06.00 ca să ajungă la școală. Sunt părinți care-și îmbracă copiii în pat și îi iau aproape adormiți. Eu, personal, am propriul copil pe care-l duc la școală, și încă doi copii” a început reprezentantul Greenfield discursul din ședință, asta după ce primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, le-ar fi spus că primarul general, Nicușor Dan, ar avea responsabilitatea pentru solicitările lor.

Citește continuarea aici

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel