Greața de Plăcintă sau greața de PNL ?
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
val valcu
val valcu

Nu sunt eșantion reprezentativ, nu sunt membru PNLNu știu dacă mai e cineva în situația mea și nici nu mă interesează, dar cunosc cu certitudine faptul că Sorina Plăcintă îmi face greață. Mă scârbește când se miorlăie cu voce dură, ceea ce este, oricum, o performanță, când se rățoiește la jurnaliști și când dă cadouri electoratului pe care îl exploatează în lohn.

Aș fi înghițit-o cu tot cu fițe și copil violent de bani gata, dacă trecea la PNL atunci când partidul era în Opoziție. Luam un scobutil și gata. Consideram că și-a spălat păcatele din epoca Boc, pentru că a ajutat să se încheie epoca Băsescu, dar, la moțiune, s-a fofilat. A plâns și a șters-o. Apoi s-a înfipt la plăcinte.

Problema nu e omul, ci partidul. Nu văd de ce are acum nevoie PNL de madam Plăcintă? Moral, nu-i aduce nimic. Financiar? Organizatoric? Dimpotrivă. Aici cred că e un mișmaș local, care ar trebui tratat de la centru, cu aceeași fermitate cu care erau sancționați scandalagii din Uniune.Poate că e nevoie de vot pe liste, la nivel național, sau poate că e de ajuns o decizie internă a lui Crin Antonescu.

Altfel, greața de Plăcintă ar putea să ne facă greață de PNL. Și, prin contagiune, de USL. Atunci, Plăcintă s-ar întoarce, înlăcrimată, la PDL, sau ar trece, după caz, la PPDD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel