Grav ACCIDENT la o cursă de mașini din Brașov. Șoferul unui Lamborghini a LOVIT MORTAL un tânăr de 21 de ani. Organizator: A pierdut controlul volanului
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
foto Instagram Lolrelai
foto Instagram Lolrelai
Un grav accident s-a produs la o cursă de mașini din Brașov, Promo Rally. Un tânăr de 21 de ani, spectator, a fost lovit mortal. 

Organizatorii, mesaj

UPDATE: ”În timpul desfăşurării manşelor de calificare, la a doua trecere a perechii RaceBox, conducătorul modelului Lamborghini Huracan a pierdut controlul volanului după linia de sosire, ieşind în decor. Impactul a fost atât de puternic, încât modelul italian a sărit peste o rigolă de pe marginea drumului, iar în timpul rostogolirii repetate, a lovit un cetăţean aflat pe margine, în câmpul de alături. Conducătorul auto este în stare de şoc, dar conştient, organizatorul a intervenit în cel mai scurt timp posibil, cu modulele de descarcerare şi ambulanţă aflate la faţa locului, medicii de la faţa locului solicitând ajutor şi din partea ISU SMURD Braşov", informează un comunicat transmis de către organizatori, Promo Racing powered by WRT-Parts & TELL Security Systems, conform Agerpres. 

De asemenea, organizatorii au mai transmis că regretă incidentul, iar cursa a fost anulată.

----

UPDATE: Ultimele informații, transmise de corespondentul Antena 3 arată că, în timpul cursei, un spectator a încercat să treacă strada, moment în care pilotul Lamborghiniului a pus frână, deși avea o viteză mare, cursa fiind tocmai una de viteză pe distanțe mici. În momentul în care a pus frână, mașina a ieșit în afara carosabilului și a lovit un alt spectator, pe care l-a și omorât, un tânăr de 21 de ani. 

Informațiile sunt deocamdată neclare cu privire la modul în care s-a desfășurat accidentul. Sigur e că un tânăr a murit, ceea ce este o tragedie. Anchetatorii strâng imagini de la fața locului, de la martorii care filmau cursa, pentru a se stabili exact cum s-a întâmplat totul. 

---- 

UPDATE: Tânărul accidentat la cursa de mașini a murit, anunță IPJ Brașov.  ”Cadrele medicale au declarat decesul victimei”, au transmis polițiștii brașoveni, conform Mediafax. Polițiștii spun că tânărul are 19 ani. Anterior, ISU Brașov anunța că victima are 21 de ani. 

UPDATE: IPJ Brașov anunță prima variantă vehiculată, conform căreia, în timpul unui concursul automobilistic organizat pe strada Timișul Sec din Brașov, o mașină a părăsit partea carosabilă, s-a răsturnat în afara acesteia și a accidentat un spectator. Conform ISU Brașov, la fata locului s-a deplasat un echipaj SMURD tip C. Spectatorul în vârstă de 21 ani se află in stop cardio-respirator și i se aplică manevre de resuscitare de către personalul medical, a anunțat ISU.

UPDATE: Bloggerul Andy Popescu a fost printre spectatorii cursei. El a spus, la Antena 3: ”Un spectator a trecut strada înainte de finish. Știu aceste informații chiar de la iubita lui. Se fac manevre de resuscitate de aproximativ 45 de minute”. ”E foarte ciudat să treci strada când vine o mașină cu 200 km/h.” a spus Andy Popescu. El a afirmat că totul a fost organizat și marcat, erau la fața locului deja ambulanțe și pompieri, dar ”din păcate, nu poți opri spectatorii să treacă strada. Cristi, șoferul Lamborghiniului, s-a trezit cu un spectator în față, la 200 km/h. Era într-o cursă, el și-a făcut treaba, a accelerat. Există locuri în care spectatorii pot sta, există benzi, dar, uneori, spectatorii le depășesc. Din păcate, nu pot fi ținuți sub control mii se oameni. Forțele de ordine și-au făcut treaba, dar nu poți să ții mii de oameni sub control.” Conform acestuia, tânărul se afla alături de iubita lui la cursa de mașini. 

El a spus că nu este vorba despre o cursă de mașini propriu-zisă, ci o cursă în care mașinile doar accelerează pe drum drept, nu fac stânga, dreapta. ”Se accelerează până la 200 de km/h apoi pui frână. E diferență mare față de un raliu” a continuat bloggerul. 

---- 

Informațiile inițiale

Șoferul unei mașini de curse, marca Lamborghini, a pierdut controlul volanului, în timpul cursei din Brașov, și a ieșit în afara carosabilului, răsturnându-se de mai multe ori. Nu sunt informații despre starea pilotului, dar, la fața locului, medicii de pe ambulanța SMURD intervin pentru un spectator, un tânăr de 21 de ani, aflat în stop cardio-respirator. La momentul transmiterii știrii, tânărul este resuscitat, imaginile video fiind transmise pe Instagram. 

Conform primelor informații, cursa de mașini a fost anulată. 

Revenim cu informații 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel