Urmărește emisiunea live
Patru tineri au încins grătarul, pe balcon, la etajul 8. Obiectul metalic a căzut și a făcut praf luneta unei mașini
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Patru tineri din Focșani au încins grătarul pe balconul de la etajul 8.

Duminică după -amiază, 4 tineri petrecăreți au considerat că este în regulă dacă dau drumul la o petrecere. Aflați la etajul al optulea al unui bloc de pe B-dul Unirii din Focșani, băieții au încins o mega petrecere, cu băutură, muzică și multă voie bună. Și pentru ca totul să fie perfect, aceștia s-au gândit „să bage” și ceva la „ramazan”. Nu au stat prea mult pe gânduri și au încins un grătar fix în balconul apartamentului.

Petrecerea a fost observată de un echipaj de jandarmi aflat în patrulare. Cu puțin timp ca aceștia să intervină, petrecăreții au scăpat grill-ul de la balcon. Obiectul metalic a făcut țăndări luneta unui autoturism parcat în zonă. Din fericire, în momentul în care acesta a căzut de la înălțime, în zonă nu se afla nimeni. Jandarmii l-au amendat pe unul dintre petrecăreți cu 200 de lei și au întocmit actele de sesizare a organelor de urmărire penală.

„Seara trecută, în jurul orelor 19.00, un echipaj de jandarmerie, aflat într-o misiune de ordine publică, a observat în balconul unui bloc de pe bulevardul Unirii din Municipiul Focşani, un grup de patru persoane ce ascultau muzică la intensitate mare. În momentul în care echipajul de jandarmi se pregătea să intervină, unul dintre tineri a scăpat un grill metalic de la balcon, obiect ce în cădere a spart luneta unui autoturism aflat în parcare.

La fața locului și-a făcut apariția unul dintre tinerii petrecăreți, care a recunoscut că este grill-ul său și l-a scăpat din greșeală de la balconul apartamentului. Jandarmii l-au sancționat pe bărbat cu amendă în cuantum de 200 lei pentru tulburarea liniștii locuitorilor prin producerea de zgomote cu orice aparat și i-au întocmit actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracțiunii de distrugere, bărbatul și documentele procedurale fiind predate Poliţiei Municipiului Focşani, pentru continuarea cercetărilor”, au transmis reprezentanții Jandarmeriei Vrancea, conform Jurnal de Vrancea.

Incendiu de proporții la un bloc din Sectorul 5. Update: 112 de persoane s-au evacuat singure, 11 au fost evacuate de pompieri

Persoanele care nu s-au putut întoarce, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în apartamentele din blocul din Ferentari, unde a izbucnit incendiul au fost cazate, temporar, într-un hotel din București.

Primăria Sectorului 5 are rezervat un fond de rezervă pentru situații de urgență, care a fost prevăzut de fostul primar Cristian Popescu Piedone, a spus, la Aleph News, city managerul Sectorului 5, Iulian Cârlogea.

„Fondul de rezervă (...) a fost creat tocmai pentru a preîntâmpina astfel de situații. Știm că incendiul a pornit de la un apartament de la etajul 2, pe zona de bucătării, în balcoanele bucătăriilor. Ca să nu mai existe suspiciuni... blocul nu era izolat. Nu era nici în curs de izolare. Vorbim de un bloc vechi, deci nu există materiale folosite care să propage acest incendiu”, a spus Cârlogea (citește continuarea AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel