Grasu XXL, scandal după ce a intrat într-o altercație cu un spectator, în timpul unui concert (SURSE)
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Negrici
WhatsApp
grasu-xxl
grasu-xxl
Polițiștii fac cercetări după ce în spațiul public au apărut imagini de la un concert desfășurat în București în timpul căruia unul dintre cântăreți a intrat în conflict cu un spectator.

Surse apropate anchetei spun pentru Mediafax că în conflict a fost implicat cântărețul Grasu XXL. Polițiștii anunță că au văzut imaginile și s-au sesizat din oficiu.

În acest caz, se fac cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice,

„Având în vedere apariția unor imagini video pe rețelele de socializare, cu privire la faptul că un artist, în timpul unui concert care a avut loc în Sectorul 5, ar fi amenințat un bărbat, Serviciul Informare și Relații Publice al Direcției Generale de Poliție a Municipiului București este abilitat să comunice următoarele: În data de 29 iunie a.c., în urma apariției unor imagini video, pe rețelele de socializare, în care un artist ar fi amenințat un bărbat, în timpul unui concert, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secția 17 Poliție au demarat cercetări, din oficiu, cu privire la săvârșirea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5”, au anunțat polițiștii.

 

Grasu XXL, gest violent: A bătut un copil la Balul Bobocilor

Nu ar fi prima ieșire violentă a artistului, pe scenă.

Și în trecut Grasu XXL a avut o reacție șocantă în timpul reprezentației sale la un bal al bobocilor. Cântărețul a coborât de pe scenă și a lovit un minor care se afla în public. Întreaga scenă a fost filmată de o altă personală aflată la bal.

Adolescentul a mărturisit atunci pentru spynews.ro cum s-a petrecut totul: "Eram împreună cu prietenii mei şi mă distram, chiar dacă nu agreez acest cântăreţ. La ceva timp am început să-mi exprim dezacordul împotriva versurilor sale prin intermediul unor semne, nu tocmai adecvate ce-i drept... După un timp el a observat acest lucru şi a trimis bodyguarzii să ia măsuri. Necunoscându-mi identitatea, aceştia au luat măsuri împotriva altei persoane, agresându-l doar verbal şi spunându-i să părăsească clubul. În acest timp, după cum se poate observa şi pe filmare artistul a coborât de pe scena şi m-a lovit.

În filmare se observă cum Grasu XXL a coborât de pe scenă și a lovit minorul. Înainte de a face acest act violent, cântărețul l-a înjurat la microfon pe băiat.

Nici aceasta nu a fost prima violență de acest gen. În urmă cu trei ani, el a mai avut o ieșire asemănătoare la un concert pe care l-a susținut în Roma.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel