Grapini se ceartă cu Clotilde Armand pe banii UE: Poate aude și doamna
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Maria Grapini
Maria Grapini
Europarlamentarul Maria Grapini o contrazice pe Clotilde Armand (europarlamentar USR) în privinţa sumelor pe care România le va primi de la Parlamentul European. 

"Poate aude şi doamna Clotilde Armand ce spune ministrul fondurilor europene privind sumele alocate de la UE! Nu 3 miliarde cum greşit spunea doamna într-o postare - acela este factorul multiplicator cerut de Comisia Europeană!

Deocamdată, România nu a primit nimic! Sunt cei cca 400 milioane de euro pe care nu le mai returnăm la UE din cei necheltuiţi ( deci trebuie să-i avem noi) şi încă cca 600 milioane pe care ar trebui să-i primim în avans din cota noastră!

Dezinformarea nu ajută!

Din cei 37 miliarde pe care i-am votat în plenara de săptămana trecută, aştept să văd cât reușește să ia România!", a scris Maria Grapini pe Facebook. 

Ce a spus Clotilde Armand 

"Tot văd pe burtierele televiziunilor scris așa: România primește 1 miliard de euro din partea UE. Fals. Și vă spune asta un membru în Comisia de Buget din PE. Fac un apel să corecteze acest titlu. Să scrie așa: România primește peste 3 miliarde de euro din bugetul UE.

E simplu. În loc de cifra 1 să pună cifra 3.", a scris europarlamentarul USR pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel