Data publicării:

„Grădina“ răsărită din asfalt la Botoșani. Cetățenii au plantat crini / video

Autor: Ioan-Radu Gava | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: YouTube Ionuș-Bogdan Cărăușu
Foto: YouTube Ionuș-Bogdan Cărăușu
Orașul Botoșani se confruntă cu un nou caz ce atrage atenția întregii țări, după ce în asfalt a apărut o „grădină“.

Un cetățean din Botoșani, Ionuț-Bogdan Cărăușu, a prezentat, într-o filmare postată pe canalul său de YouTube, un crater apărut în asfaltul din Botoșani care, din cauza faptului că nu a fost reparat de autorități, s-a transformat într-o „grădină“ în care au crescut buruieni și chiar roșii.

„Acestea sunt realizările administrației locale, care a reușit să transforme peisajul urban din Botoșani. Este un crater, pentru că nu putem să o numim groapă, crater care, din câte spun localnicii, ființează de o perioadă bună pe strada Iuliu Maniu.

Ca niște buni cetățeni ai Botoșaniului am decis și noi să venim în sprijinul administrației locale. Vom încerca să înfrumusețăm puțin acest crater, în măsura posibilităților. Suntem în stare să facem și activități constructive, nu doar de critică“, spune cetățeanul

Ulterior, locuitorii cosesc iarba răsărită din craterul format în asfalt, după care plantează flori.

„Pregătim terenul pentru a planta aici o floare care să fie în concordanță cu crinii cu care se lăuda Primăria Botoșani acum ceva timp“, adaugă Ionuț-Bogdan Cărăușu.

„Suntem botoșăneni cu conștiință civică și încercăm să păstrăm această armonie florală a orașului plantând un crin, aici, în acest spațiu verde natural, creat în urma lipsei de intervenție a primăriei. Ne propunem ca acest proiect să ducem crinii mai departe de Bulevardul Mihai Eminescu.“

Pe lângă buruienile crescute în groapă. Ionuț Bogdan Cărăușu descoperă și o roșie înflorită.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel