Gorj: Bărbat reţinut în urma unor percheziţii într-un dosar de furt calificat şi tăinuire
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Un bărbat de 31 de ani din comuna Bolboşi a fost reţinut pentru 24 de ore de poliţişti, în urma unor percheziţii domiciliare efectuate într-un dosar de furt calificat şi tăinuire, a informat, vineri, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Victor Tuhaşu.

Potrivit acestuia, poliţiştii din Negomir şi Urdari au efectuat, joi, şase percheziţii domiciliare în localităţile Bolboşi (2) , Mătăsari (3) şi Godineşti (1), într-un dosar de furt calificat şi tăinuire.

"Percheziţiile s-au desfăşurat la persoane care se ocupau cu furturi din societăţi comerciale, fiind pusă în mişcare acţiunea penală faţă de trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 30 şi 33 de ani, din comuna Mătăsari, respectiv Bolboşi, bănuiţi de săvârşirea infracţiunilor de furt calificat şi tăinuire. Cu ocazia percheziţiilor au fost recuperate o parte din bunurile sustrase şi instrumentele folosite la săvârşirea infracţiunilor. În continuarea cercetărilor efectuate de poliţişti, faţă de un bărbat de 31 de ani, domiciliat în comuna Bolboşi, s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Gorj", a precizat Victor Tuhaşu.

Activitatea a beneficiat de sprijinul Biroului de Operaţiuni Speciale Craiova, al Serviciului de Operaţiuni Speciale Gorj şi al luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul IPJ Gorj.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel