Alina Gorghiu, procente PNL alegeri locale. Dragoș Pîslaru: Explicație plastică
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Cătălina Burghelea
WhatsApp
Alina Gorghiu, senator PNL, a fost întrebată de prezentator, în emisiunea Jocuri de Putere, de la Realitatea Plus, ce șanse are PNL la alegerile locale. Răspunsul nu l-a mulțumit pe Dragoș Pîslaru, europarlamentar PLUS.  

"Pot să vă spun, așa cum cam toate sondajele din ultima vreme au arătat, că Partidul Național Liberal este undeva la peste 40%, este scorul care pe mine mă interesează ca membru al Partidului Național Liberal. Peste 40% este acum, este un scor relevant, dar și un scor care te obligă foarte mult, din perspectiva alegerilor locale.

Analiza pe București nu este finalizată, Biroul Executiv al Partidului Național Liberal va anunța la momentul la care va lua o decizie cu cine va câștiga partidul la Primăria Capitalei sau în ce formulă îl va câștiga. Vom vedea, această analiză va fi făcută și în funcție de tipul de alegeri pe care le vom avea: rămâne alegerea primarului din tur sau reușim să impunem alegerea formată din două tururi.", a spus Alina Gorghiu. 

La auzirea acestor declarații, europarlamentarul PLUS, Dragoș Pîslaru, a făcut o precizare: "Iertați-mă, poate sunt eu mai de modă veche, de regulă, anunță partidul, nu se anunță singur candidatul. (...) Este o explicație plastică". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel