Google sprijină politica IMIGRAȚIONISTĂ a lui Joe Biden
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Joe Biden anunță un plan de 1,9 trilioane dolari pentru americani Foto: Agerpres
Joe Biden anunță un plan de 1,9 trilioane dolari pentru americani Foto: Agerpres
Reprezentanții Google aa declarat că vor sprijini eforturile președintelui ales Joe Biden de a adopta o nouă lege a imigrației din SUA.

Google, Alphabet Inc, a declarat că va sprijini eforturile președintelui ales Joe Biden de a adopta o nouă lege a imigrației din SUA și va contribui la acoperirea taxelor de depunere a cererilor pentru imigranții care vor să muncească legal în cadrul unui program guvernamental. Compania a spus că va plăti taxele de depunere a cererii pentru aproximativ 500 de tineri imigranți care caută un loc de muncă în cadrul programului.

Săptămâna trecută, Biden a declarat că va propune Congresului legislație nespecificată în materie de imigrație „imediat” după preluarea mandatului pe 20 ianuarie. În același timp, reprezentanții Google au vorbit despre autorul pe care îl vor oferi noului președinte.

„Vom susține eforturile depuse de noul Congres și de noua administrație pentru a promova o reformă cuprinzătoare a imigrației care îmbunătățește programele de vize bazate pe ocuparea forței de muncă, care sporesc competitivitatea americană, oferă o mai mare asigurare imigranților și angajatorilor și promovează tratarea umană a acestora", a declarat Kent Walker, vicepreședintele senior al Google, într-o postare pe blog.

Walker a adăugat că brațul filantropic al Google va dona 250.000 de dolari organizației United We Dream, care îi ajută pe imigranții care locuiesc ilegal în Statele Unite după ce aceștia sosesc, în timp ce copiii își asigură permisele de muncă și evită deportarea folosind programul de acțiune amânată, potrivit Reuters.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel