Google Maps, schimbare importantă la nivel global. Utilizatorii vor fi UIMIŢI
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Utilizatorii Google Maps vor avea parte de schimbări uimitoare, anunţă compania. 

Design-ul Google Maps se va schimba la nivel global, ceea ce va permite utilizatorilor să distingă între formele de relief. Dincolo de schimbarea de design, Google Maps introduce și hărți noi pentru orașele mari, începând cu Londra, New York și San Francisco, menite să reprezinte corect schimbările recente, scrie digi-world.tv. 

“Google Maps are imagini de satelit high-definition pentru peste 98% din populația lumii,” a declarat Sujoy Banerjee, manager în cadrul proiectului.

“Cu noua tehnică algoritmică de colorare a hârții, suntem capabili să luăm aceste imagini și să le traducem într-o hartă și mai complexă a unei arii la nivel global.”

Noul algoritm Google Maps a fost creat pentru a analiza datele de satelit și să distingă automat diferitele tipuri de medii. Ulterior, adaugă o culoare potrivită hărții pentru a arăta varietatea peisajului. Această actualizare Google Maps va include reprezentare vizuală a caracteristicilor precum trotuare, lățimea străzilor și trecerile de pietoni și insule, și va fi disponibilă începând cu această săptămână.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel