Google își construiește propriu său oraș lângă sediul din Silicon Valley
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Google vrea să își construiască propriul său oraș.

Google speră să construiască un campus nou, de tip oraș, lângă sediul său din Silicon Valley, scrie Business Insider. În această lună, compania și-a dezvăluit propunerea pentru Middlefield Park, un campus renovat de 16 hectare din orașul Mountain View, California, unde se află în prezent sediul principal al Google. Planul include o rețea de parcuri, spații comerciale, spații de birouri și chiar o piscină publică și un teren de sport.

Gigantul tehnologic intenționează să adauge până la 1.850 de locuințe rezidențiale, iar compania spune că 20% dintre acestea vor fi locuințe la prețuri accesibile. Anunțul privind noile locuințe urmează angajamentului de 1 miliard de dolari pe care Google l-a făcut anul trecut cu privire la locuințele din zona Bay, care a inclus reutilizarea unor proprietăți de terenuri pentru a crea 15.000 de case noi la diferite niveluri de venit, inclusiv case destinate familiilor cu venituri mici și medii.

Noile planuri Googl vin într-un moment în care viitorul birourilor este incert. Niciuna dintre companiile majore de tehnologie nu cerut angajaților să se întoarcă înapoi la muncă în SUA  din cauza focarului de coronavirus. Nici Google nu cere companiilor să se întoarcă la munca de birou până în iulie 2021.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel