Urmărește emisiunea live
Google a prezentat noile instrumentele de inteligență artificială. Demonstrație de forță în fața ChatGPT / video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash
Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash
Google dezvăluie „bagheta magică” pentru redactarea documentelor, pe măsură ce cursa AI se întețește.

Google a introdus funcții bazate pe inteligență artificială în Google Workspace, facilitând scrierea cu funcții de creare și editare rapidă a schițelor pentru a simplifica procesul de redactare, scrie searchinginejournal.

Google a anunțat că aduce puterea AI generativă dezvoltatorilor și companiilor prin Google Cloud și MakerSuite și că introduce noi funcții bazate pe inteligență artificială în Google Workspace.

Campania Google se angajează să facă AI accesibilă pentru toată lumea, fie că este prin publicarea cercetărilor sau prin construirea de produse utile.

Noi funcții AI generative în spațiul de lucru

Google facilitează scrierea pentru utilizatori prin introducerea de noi funcții bazate pe inteligență artificială în Google Workspace.

Dacă doriți să scrieți despre un subiect în Gmail sau Google Docs, veți beneficia de asistență AI.

Apoi puteți edita făcând modificări, scurtând sau ajustând textul, pentru a fi mai profesionist.

Google introduce, de asemenea, API-ul PaLM, ca o modalitate sigură și ușoară pentru dezvoltatori de a construi pe baza celor mai bune modele lingvistice ale sale.

API-ul include instrumentul MakerSuite, permițând dezvoltatorilor să-și prototipeze ideile rapid.

De-a lungul timpului, MakerSuite va oferi generare de date sintetice, reglare a modelelor personalizate și funcții de inginerie prompte susținute de instrumente de siguranță robuste.

Aducerea capacităților AI generative în Google Cloud

Dezvoltatorii care doresc să creeze și să-și personalizeze propriile modele și aplicații folosind AI generativă pot accesa modelele AI Google, inclusiv PaLM, pe Google Cloud.

Google introduce capabilități AI generative în portofoliul său Cloud AI pentru a ajuta dezvoltatorii și organizațiile să acceseze siguranța, securitatea și confidențialitatea la nivel de întreprindere.

Noi parteneriate și programe AI

Google își extinde ecosistemul AI și programele specializate pentru partenerii tehnologici, furnizorii de software axați pe inteligența artificială și startup-uri.

De asemenea, testerii de încredere pot accesa Vertex AI cu suport Generative AI și Generative AI App Builder începând de astăzi.

Noile capabilități AI generative ale Google în Google Cloud, API-ul PaLM și MakerSuite și noile funcții bazate pe inteligență artificială din Google Workspace oferă o nouă modalitate de a explora și de a crea prototipuri de aplicații AI generative.

Aceste caracteristici economisesc timp și efort, simplificând procesul de scriere și făcând AI accesibilă tuturor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel