Golul preferat al lui Cristiano Ronaldo e cel înscris din foarfecă împotriva lui Juventus
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp

Golul preferat al lui Cristiano Ronaldo este cel înscris din foarfecă împotriva lui Juventus în primăvara lui 2018, în Liga Campionilor, când atacantul juca la Real Madrid, a dezvăluit, într-un interviu pentru France Football, portughezul care a câştigat de cinci ori Balonul de Aur.

Ronaldo, care joacă din vara anului trecut la Juve, va împlini 35 de ani pe 5 februarie, dar ambiţia şi determinarea sa au rămas aceleaşi. În acest interviu, Ronaldo nu a fost întrebat despre şansele sale la Balonul de Aur, ci despre obsesia golului şi timpul care trece.

Portughezul a vorbit despre performanţa pe care a reuşit-o de curând, de a marca 700 de goluri: "700 de goluri înseamnă totuşi un total impresionant care mă face cu atât mai mândru cu cât puţini jucători l-au atins..."

Întrebat dacă are un gol preferat, el a răspuns: "Dacă îmi cereţi să aleg, aş spune golul împotriva lui Juventus, din foarfecă. Fiindcă e un gol pe care ani de zile am încercat să-l marchez.

Ronaldo a vorbit despre obsesia sa: "La 19-20 de ani, am înţeles că fotbalul înseamnă cifre, titluri, recorduri şi goluri."

Lusitanul a vorbit despre rivalitatea dintre el şi Lionel Messi: "Să fim faţă în faţă în Spania ne-a permis să fim mai buni, mai performanţi... La Real, simţeam mai mult prezenţa lui decât la Manchester, deci ceva mai multă presiune. Dintr-un anumit punct de vedere, a fost o rivalitate salutară".

Atacantul a vorbit şi despre lucrurile de care este nevoie pentru a fi un golgheter prolific: "În primul rând, talent. Fără el nu poţi face mare lucru. După aceea, talentul fără muncă nu foloseşte la nimic. Nimic nu cade din cer. N-aş fi ajuns niciodată acolo unde sunt fără puterea mea de muncă."

"Ţelul meu este să rămân tânăr îmbătrânind. Deci competitiv. Spuneţi-mi un jucător care să fie la fel de performant ca mine la aceeaşi vârstă, la o echipă ca Juventus?", a spus fotbalistul torinezilor.

"Trebuie să fii inteligent ca să rezişti", a afirmat cel care a cucerit de cinci ori Liga Campionilor.
AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel