GOLDEN BUZZ pentru Martina Meola la ”Românii au talent”, 18 februarie. Mihai Bobonete: Uluitoare! Nu se mai mișca nimeni în scaune!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Martina Meola, în vârstă de opt ani, a impresionat în cadrul emisiunii „Românii au talent”. A primit GOLDEN BUZZ!

„Eu nu am mai auzit niciun copil la vârsta ta să cânte atât de frumos la pian!”, i-a spus Andra. Smiley și Pavel Bartoș au apăsat butonul de GOLDEN BUZZ!

„Nu-mi vine să cred! Vă mulțumesc mult”, a spus Martina Meola, în lacrimi. „Mi-aș fi dorit să apăs eu butonul. Îți dorești să vezi din nou numărul”, a spus și Andra. „Ești un mic geniu!”, i-a spus, ulterior, Pavel Bartoș.

După ce s-a jucat timp de un an cu un pian de jucărie, la cinci ani, Martina Meola a primit primul pian electric. A început cursurile de pian intrând întâmplator într-o școală de muzică pe când se plimba cu mama ei. Susține că un singur procent este talentul și 99 de procente reprezintă muncă. A mers la primul concurs cand avea șase ani și a luat locul 1.

Nu se gândește dacă o să câștige, o interesează să ajungă la inimile celor din public și să ofere tot ce are ea mai frumos.  

Martina a ridicat toată sala în picioare

Andi Moisescu i-a spus: „Ce ne-ai făcut, Martina?! Nu-mi dau seama cât realizezi tu că ești de valoroasă și talentată! Dacă la opt ani, tu cânți așa... Eu cred că tu ești deasupra întâmplărilor firești care au loc pe scenă și faci parte dintr-o categorie extrem de selectă de fenomene. Azi am avut șansa uriașă de a vedea cu ochii noștri un fenomen, iar fenomenul ăla ești tu!”

Mihai Bobonete a mai spus: „Uluitoare! Efectiv nu se mai mișca nimeni în scaune!”

Smiley a zis: „E ca și cum te-ai uita la o cometă!”

Citește și: Bobonete şi Smiley, pariu

Mihai Bobonete şi Smiley au pus un pariu pe cine va câştiga sezonul 12 al emisiunii. Dacă va câştiga pariul, Mihai Bobonete vrea să apară într-un videoclip al lui Smiley şi să cânte o strofă. Discuţia a avut loc la podcastul lui Bobonete, DA BRAVO! 

„Vreau să te provoc în felul următor. Hai să punem pariu. Să presupunem că unul dintre Golden Buzz-uri câştigă. Dacă niciunul nu câştigă, pică pariul. Tu spui care crezi că va câştiga, al cui Golden Buzz. Şi spun şi eu. Miza este în felul următor. Dacă tu câştigi, atunci câştigi trei minute cu mine la un show de stand-up, pe care ţi le pregătesc eu. Iar eu, dacă voi câştiga, trebuie să mă iei cu tine pe o piesă, să o cânt!", a spus Mihai Bobonete. 

„Gata, mă, facem!", a replicat Smiley. 

„Deci, tu câştigi trei minute, eu le scriu, nu ai teamă, totul va fi ok. Şi tu mă iei pe mine să bag mişto. În videoclip! Vreau să iau bani de la ăştia de la UCMR, să mă treci acolo. Opt lei pe an să îmi vină de la strofa aia!", a mai spus Bobonete. 

Smiley a pariat, astfel, că Românii au Talent sezonul XII va fi câştigat de Golden Buzz-ul Andrei.  

„Acum eu am de ales între Golden Buzz-ul vostru sau al lui Dragoş. Dar o să merg pe voi, să te bat cu armele tale. Eu zic că o să câştige Golden Buzz-ul vostru. Cum ar fi asta?", a mai punctat Bobonete.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel