Gold FM lansează pe 8 noiembrie cea mai nouă emisiune din grila sa, moderată de vedeta Jessie
Data publicării:
Autor: Ioana Dinu
WhatsApp
Gold FM lansează pe 8 noiembrie cea mai nouă emisiune din grila sa, moderată de vedeta Jessie, care, alături de invitați de marcă, va analiza cele mai tari evenimente culturale și de showbiz.
Gold FM lansează pe 8 noiembrie cea mai nouă emisiune din grila sa, moderată de vedeta Jessie, care, alături de invitați de marcă, va analiza cele mai tari evenimente culturale și de showbiz.
Gold FM lansează pe 8 noiembrie cea mai nouă emisiune din grila sa, moderată de vedeta Jessie, care, alături de invitați de marcă, va analiza cele mai tari evenimente culturale și de showbiz.

Jessie știe ce vrei să asculţi, ce vrei să citeşti, ce spectacole și filme nu ai voie să ratezi și ce mai e nou în showbiz demn de comentat. Alături de invitați importanți precum Radu Groza,  Adriana Bahmuțeanu, Raluca Moianu, Geroge Ivașcu, Liviu Alexa sau Doru Todoruț, Jessie va analiza subiectele cele mai importante din lumea muzicii, teatrului și filmului.

Golden Hour este o emisiune numai bună de ascultat în drive time, subiectele fiind prezentate pe un ton vesel, cu tinerețe și optimism, totul pe 96,9. Aceasta este difuzată după emisiunea ”Tu ce zici?” moderată de Cornel Nistorescu, iar de la ora 19 puteți asculta ”Sport report” cu Gabi Safta.

”Îmi doream de mult timp să realizez această emisiune și sunt extrem de încântată că din 8 noiembrie o să fiu alături de ascultătorii Gold FM în fiecare seară – a declarat Jessie. Motto-ul emisiunii este ”Cărți, filme, lansări, subiecte mondene și idei de milioane, pe toate le caut, le strâng pentru voi și vi le dau înapoi!”

”O să fie o emisiune în drive, o emisiune pe care aș dori să o fac cât mai plăcută pentru toți ascultătorii noștri care, mai mult ca sigur, la acea oră, se întoarce de la muncă și se află în trafic. O să vin cu idei bune în emisiune, idei legate de filme, de cărți noi care sunt lansate și care nu trebuie ratate de cei care ne ascultă. Practic, le voi oferi soluții despre cum să își petreacă frumos timpul liber, dar o să și discutăm și o să comentăm, mai bine spus, noutățile din showbiz, împreună cu invitați de seamă pe care îi voi avea alături în fiecare zi.”

Radio Gold FM este postul care transmite publicului său cele mai importante evenimente ale zilei din domenii diverse (politică, economie, sport, presă, sănătate, etc.), dar și dedesubturile acestora. Printre personalitățile pe care le puteți asculta se numără analiști și comentatori de renume, precum Cozmin Gușă, Ion Cristoiu, Iosefina Pascal, Sorin Roșca Stănescu, H. D. Hartmann, Cornel Nistorescu, Petrișor Peiu, Florian Schipoancă, Radu Golban și alții.

Cine este Jessie, artista Gold Fm

Jessie nu este doar o moderatoare de radio, cunoscută pentru realizarea emisiunii ”Weekenduri Gold”, alături de solistul Deepcentral, Doru Todoruț. În 2018, Jessie a participat la Eurovision cu piesa ”Lightning Strikes”, unde a ajuns până în semifinale. Artista este o prezență cunoscută în Transilvania, unde a susținut zeci de concerte și a prezentat multe evenimente. De asemenea, Jessie este și creator de conținut pe rețelele de socializare, unde se bucură de un real succes având sute de mii de urmăritori.

Pe plan muzical, Jessie a lansat la începutul lunii septembrie piesa ”O mie”, prima piesă compusă integral de artistă. Aceasta a fost realizată în colaborare cu producătorul Adrian Kiseleff, fostul pianist al trupei Compact. Plină de optimism, piesa este inspirată de o poveste de dragoste la malul mării, unde partenerii își dau unul celuilalt ”O mie de motive” de despărțire, însă dragostea este cea care învinge de fiecare dată. Videoclipul este filmat la malul Mării Negre, în diverse locații de pe litoralul românesc. Cu toate că Jessie a cochetat și cu alte genuri muzicale – cum ar fi Dance sau House – producția acestei piese este una de pop clasic, gen muzical care o definește cel mai bine pe artistă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel