Data actualizării:
Data publicării:

"Gogoşica e înfuriată?". Vica Blochina, acuzații grave la adresa Oanei Roman: "Îi fac plângere penală. Un an mi-a luat bani de pe card fără să ştiu!"

Autor: Ema Apostu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Sursa foto colaj: Instagram Oana Roman / Vica Blochina
Sursa foto colaj: Instagram Oana Roman / Vica Blochina
Vica Blochina face acuzații grave la adresa Oanei Roman despre care spune că i-ar fi retras bani de pe card, timp de un an, fără să știe.

"Merg la poliţie, îi fac plângere penală "

"Oana Roman mă dă în judecată? Asta e o chestie foarte mişto de titlu, vrea să acopere toate prostiile pe care le face. Pentru ce să mă dea în judecată? Gogoşica e înfuriată de jignire? Ea jigneşte o ţară întreagă pentru că îşi modifică pozele. Ce spune ea nu are nicio legătură cu realitatea.

Eu sunt pe drum, merg la poliţie, îi fac plângere penală pentru că mi-a tras banii fraudulos de pe card când i-am dat cardul meu. Şi eu am dovezi pentru ce spun. S-a întâmplat în 2020 pentru că nu avea bani să îşi plătească datoriile. Trebuie să mă uit exact la sumă pentru că nu ştiu. Mi s-au retras bani lunar de pe card de către contactele ei. Nu mi-a dat nimic înapoi. Pentru ce să mă dea ea în judecată? Sună bine ce zice ea. Dar să meargă ea la tribunal să scoată bani din buzunar să își plătească timbrul și vorbim apoi", a declarat Vica Blochina pentru Playtech

Vezi și:  "E mai slabă decât Raluca Bădulescu. Asta se numește escrocherie". Oana Roman o dă în judecată pe Vica Blochina, după ce a acuzat-o că-și modifică pozele: "Să fiu despăgubită moral și material" 

"Unde e minciuna? Eu am făcut totul în glumă"

"Ea minte o țară întreagă, nu eu. Care este calomnia și care este minciuna? Ea își postează pozele modificate pe Instagram. Ea nu arată așa în realitate. Unde e minciuna? Eu am făcut totul în glumă, în caterincă. Ea blesteamă pe toţi, am şi mesajele. Eu m-am amuzat de ea! Cu ce am minţit? Care este hărțuirea? Este persoană publică, oricine poate să posteze şi să o întrebe ceva. Ea, de-a lungul anilor, s-a luat de toată lumea, pe toţi i-a luat la rând", a continuat Vica Blochina.

"Un an mi-a luat bani de pe card fără să ştiu"

"Eu aştept de trei ani hârtia de judecată de la Oana. Tot mă ameninţă, dar nu primesc nimic. De ce? Că am făcut-o "Gogoşica înfuriată"? Eu nu i-am cerut nici banii înapoi. Un an mi-a luat bani de pe card fără să ştiu. Ea nu avea bani nici de mâncare atunci. A dus-o foarte greu, iar eu am învăţat-o ce să facă cu magazinul de haine pe care îl are, am ajutat-o şi cu bani, i-am fost prietenă adevărată. Dacă nu va recunoaște asta, e problema ei", a mai spus Vica Blochina, în exclusivitate pentru sursa citată.

Oana Roman nu a putut fi contactată, până la această oră, pentru o reacție. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel