Gogoși și cafea gratis pentru persoanele vaccinate. Decizia luată de un lanț internațional
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Foto: pixabay.com
Foto: pixabay.com
Lanţul american de cafenele Krispy Kreme oferă produse gratis celor vaccinaţi anti-COVID-19.

Gogoşi, cafea sau alte produse gratis se numără printre noile oferte pe care unele companii le pregătesc pentru cei care demonstrează că s-au vaccinat anti-COVID-19, cu intenţia de a promova imunizarea şi a adecva campaniile de marketing la noua realitate a pandemiei, relatează luni EFE, scrie Agerpres.

Lanţul de cafenele Krispy Kreme a început de luni să ofere în SUA câte o gogoaşă gratis celor care demonstrează că s-au vaccinat împotriva noului coronavirus, un privilegiu de care se bucurau până acum doar lucrătorii sanitari şi profesorii.

Unde este valabilă promoția



Promoţia este valabilă în întreaga ţară şi pe tot parcursul anului, iar cei vaccinaţi vor primi gratis, dacă doresc, o gogoaşă delicioasă.

La rândul său, start-upul de produse electronice Drop a promis reduceri în valoare de 50 de dolari celor care îşi fac un selfie cu certificatul de vaccinare, într-o tendinţă de promovare a vaccinării care începe să se extindă.

Potrivit Drop, le revine firmelor responsabilitatea de a încuraja campania de vaccinare şi de a contribui la risipirea îndoielilor în privinţa imunizării.

Reduceri pentru deplasare



Firme precum Lyft şi Uber oferă reduceri persoanelor care se deplasează la centrele de vaccinare, în timp ce Starbucks îşi oferă serviciile la centrele din statul Washington unde se administrează vaccinurile şi unde este sediul firmei.

Unele state precum New York oferă angajaţilor jumătate de zi liberă pentru cei care merg să se vaccineze, în timp ce companii ca Starbucks sau Krispy Kreme se oferă să plătească lucrătorilor o zi de muncă pentru a putea merge să se vaccineze. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel